Stagiair ICT niveau 2
Elbuco B.V.
Rosmalen
3 dagen geleden

Functiebeschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke stage? Zijn elektronica en techniek helemaal jouw ding? Heeft een laptop of telefoon geen geheimen voor je óf wil jij hier alles van leren?

Dan hebben wij de juiste stage voor jou! Voor de New ComServe Group zoeken wij een stagiair die ons team wil komen versterken.

Als stagiair zal je in eerste instantie ondersteunen bij het repareren van laptops, tablets, televisies of telefoons, maar zul je al snel leren dit zelfstandig te doen.

Je voert deze reparaties secuur uit en je houdt hierbij rekening met de geldende werkinstructies, regels en afspraken met de fabrikant en de handleidingen.

Daarnaast houdt jij je bezig met het installeren van software en zorg jij ervoor dat de klant wordt voorzien van een goed werkend product.

Je voert deze werkzaamheden uit vanuit ons Repair Center in Rosmalen!

Dit zijn wij

New ComServe Group is een After-Sales Service Organisatie in Rosmalen en behoort tot de grootste aftersales dienstverleners in de Benelux.

New ComServe Group richt zich op het ontzorgen van haar opdrachtgevers, zoals fabrikanten van consumentenelektronica en grote Retail organisaties, door reparatiewerkzaamheden te ondersteunen of deze volledig over te nemen.

Hierbij kan onder andere gedacht worden aan apparaten zoals laptops, mobiele telefonie, navigatiesystemen, televisies en tablets.

Om de service belofte van zowel New ComServe Group als Elbuco te versterken heeft Elbuco sinds begin 2019 een belang genomen in New ComServe Group.

Op deze manier kunnen we ook in de toekomst nog beter aan de service verwachtingen van onze klanten voldoen.

Dit ben jij

 • Je bent een mbo-2 student richting ICT;
 • Je hebt affiniteit met of ervaring in het werken met elektronica;
 • Je bent leergierig;
 • Je werkt nauwkeurig en secuur;
 • Jij bent service- en klantgericht;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal zowel mondeling als in geschrift.
 • Dit bieden wij

  Enthousiaste collega’s goede begeleiding tijdens je stage ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën stagvergoeding van € 312, per maand op basis van een fulltime inzet.

  Ben jij die enthousiaste ICT student die wil leren en niet kan wachten om te starten? Stuur dan jouw motivatiebrief met curriculum vitae naar vacatures elbuco.

  nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marieke Dekker, Eva Janssen of Leontine Roelands van de afdeling Human Resources op telefoonnummer 088-7129042.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier