(Senior) Manager Quality Assessments
EY
Amsterdam, NL
22 uur geleden

The opportunity

Van kleine bedrijven tot s werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiele overzichten. Onze accountants spleen een belangrijke rol in het creeeren van vertrouwen.

Zij analyseren de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten zodat zij, hun investeerders en de toezichthouders een duidelijk beeld hebben van de prestaties.

Dit is essentieel voor het goed functioneren van de maatschappij en de financiele markten.

Your key responsibilities

De afdeling Quality Assessment (QA) richt zich binnen EY op het bevorderen van de kwaliteit binnen onze assurance praktijken.

De afdeling is verantwoordelijk voor alle vormen van reviews en inspecties op afgesloten dossiers. Zij voeren onder andere Thematic Quality Reviews (TQR), Assurance Quality Reviews (AQR) en incidident gedreven dossieronderzoeken uit, denk bijvoorbeeld negatieve berichtgeving in de media over een klant.

Tevens is de afdeling verantwoordelijk voor de coordinatie, Ondersteuning en opvolging van de AQR en externe inspecties door de toezichthouders.

Skills and attributes for success

Ter versterking van de afdeling Quality Assessment (QA) zijn wij op zoek naar een ervaren (Senior) Manager. Je werkt nauw samen in een klein team van allemaal RA professionals met korte lijnen naar het Quality Management Team en het EY Assurance bestuur.

To qualify for the role you must have

 • Een afgeronde RA opleiding
 • Minimaal 6 jaar werkervaring waarvan minimaal 2 jaar als Manager in een auditpraktijk of vergelijkbaar (bijvoorbeeld bij de AFM)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
 • Aantoonbare en uitgebreide ervaring met (zelfstandig) projectmatig werken
 • Ideally, you’ll also have

 • Ervaring met Assurance Quality Assessments
 • What we look for

  Gezien de onvoorspelbaarheid van de werkzaamheden zijn flexibiliteit en organisatorische vaardigheden vereist voor deze functie.

  Daarnaast zijn, gezien de controle werkzaamheden, sterke (diplomatieke) communicatie vaardigheden noodzakelijk in deze rol.

  What we offer

  Het team waarin je terecht komt, de collega’s om je heen en je werkzaamheden dragen bij aan je werkplezier. Maar werken doe je niet voor niets.

  Daarom bieden wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Flexibel werken, dat vinden we bij EY heel gewoon. Ook bepaal je bij EY jouw eigen loopbaanontwikkeling : met energie, gedrevenheid, inlevingsvermogen en durf staat niets jouw carrière in de weg.

  Hoe meer je je ontwikkelt, hoe meer mogelijkheden je ontdekt om je carrière te sturen en deze net zo uniek te maken als je zelf bent.

  Wat je nog meer kan verwachten bij EY :

 • EY biedt jou trainingen in hard- en soft skills. Je krijgt een counselor en buddy. Opleidingen worden ondersteund in tijd en geld.
 • We kennen verschillende regelingen voor financiële ondersteuning ten behoeve van vakinhoudelijke opleidingen, certificeringen en examens
 • Bij EY heeft elk individu met zijn / haar visie en mening een unieke bijdrage. Dus ook jij! Onze cultuur is open waarin aandacht voor diversiteit beleidsmatig is verankerd
 • If you can demonstrate that you meet the criteria above, please contact us as soon as possible.

  The exceptional EY experience. It’s yours to build.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier