Recruitment Specialist Re-integratie & Verzuim
Matchpartner
Rotterdam, Zuid-holland, Nederland
3 dagen geleden

Een allround functie als deze vraagt om een flinke dosis mensenkennis en doorzettingsvermogen. Daar deins je niet voor terug.

Sterker nog : er verschijnt een glimlach op je gezicht nu je leest dat deze consultancyfunctie gericht is op de re-integratie & verzuim sector.

Je functie

Jouw missie als consultant bij Matchpartner : een duurzame match realiseren tussen kandidaat en klant. Dit is een 360-gradenfunctie waar je én de kandidaten werft én als accountmanager optreedt richting de klant.

Je achterhaalt bij beide partijen wat ze zoeken en wie ze zijn. En op die manier ben je een partner voor de ultieme match.

Vanaf de aanmelding tot het begeleiden tijdens het project. Van een kort project tot een vaste aanstelling. Jij bent er elke stap in het proces bij.

Sterker nog : je loopt altijd een stap vooruit op de rest. Onze slimme werving- en selectiemethoden, innovatieve technologieën en jouw collega’s helpen je daarbij.

Een allround functie als deze vraagt om een flinke dosis mensenkennis en doorzettingsvermogen. Daar deins je niet voor terug.

Sterker nog : er verschijnt een glimlach op je gezicht nu je leest dat deze consultancyfunctie gericht is op de re-integratie & verzuim sector.

De sector re-integratie & verzuim vraagt om veel kennis over de werkgevers, materie en ontwikkelingen. Je bent altijd op de hoogte van veranderingen.

Dat maakt deze sector ook interessant. Het is altijd in beweging.

Functie eisen Consultant Re-integratie & Verzuim

Voor de functie van consultant zoeken we iemand met :

 • een relevant hbo- of wo-diploma op zak.
 • doorzettingsvermogen, mensenkennis en humor beschrijven jou als persoon en als collega.
 • een achtergrond in de sector re-integratie of verzuim? Die is welkom maar het is geen must.
 • Bedrijfsprofiel

  Aangenaam, wij zijn Matchpartner, een werving-, selectie- en detacheringsbureau voor ambitieuze kandidaten. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren zorg & welzijn, re-integratie & verzuim, gemeente, onderwijs en arbeidsmobiliteit.

  Ons doel is duidelijk : de aangemelde werknemer, door een goede inventarisatie / analyse, met maatwerkbegeleiding en gerichte arbeidsmarktbemiddeling, zo snel mogelijk laten uitstromen naar een passende duurzame baan.

  Wij zijn een partner in die ultieme match.

  Ons karakteristieke hoofdkantoor is gevestigd in Leiden. Om precies te zijn op 4 minuten loopafstand vanaf het centraal station Leiden.

  Kom je met de auto? Dan parkeer je deze gratis op ons eigen terrein.

  Bedrijfscultuur

  Ons team bestaat uit 15 gedreven individuen die samen heel hecht zijn. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat. De beschrijving van de werksfeer : doen.

  Met een open blik en een ondernemende houding blijven wij ons altijd ontwikkelen. Zowel als individu als met het hele team.

  Arbeidsvoorwaarden Consultant Re-integratie & Verzuim

  Hard werken wordt beloond. Je kan rekenen op :

 • een salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • onze resultaatgerichte bonusregeling
 • pensioenregeling
 • 100% reiskostenvergoeding
 • 25 vrije dagen per jaar
 • coaching on the job
 • jouw aardige hulpvaardige collega’s
 • De functie is voor minimaal 32 uur per week.

  Enthousiast?

  Klaar om kandidaten te matchen met hun nieuwe werkgever en klanten te helpen met het vullen van hun vacature? Word onze nieuwe collega, word consultant bij Matchpartner.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier