Technician Area
NXP Semiconductors
Nijmegen
5 dagen geleden

NXP Semiconductors N.V. (NASDAQ : NXPI) enables secure connections and infrastructure for a smarter world, advancing solutions that make lives easier, better, and safer.

As the world leader in secure connectivity solutions for embedded applications, NXP is driving innovation in the automotive, industrial & IoT, mobile, and communication infrastructure markets.

Built on more than 60 years of combined experience and expertise, the company has over 29,000 employees in more than 30 countries and posted revenue of $8.88 billion in 2019.

Ben jij leergierig en zou je graag werkzaam willen zijn in een high tech omgeving?

De ICN8 fabriek in Nijmegen is voor NXP Semiconductors een belangrijke en tevens de grootste chipfabriek van Europa. De druk om de beste in de semiconductor-industrie te zijn en te blijven is zeer groot.

Onze kracht ligt vooral in veelzijdigheid, gecombineerd met hoge kwaliteitseisen van de automotive industrie en mobiele telefoon business.

NXP produceert tientallen miljarden chips per jaar en ICN8 draagt daar voor ongeveer een kwart aan bij. Dit betekent dat wij hier in Nijmegen meetellen voor meer dan 2 chips per wereldburger per jaar!

Wij geloven in de kracht van samenwerken, als basis van onze activiteiten. Daarom investeren we permanent in onze medewerkers en in de relatie met onze klanten, waar ook ter wereld.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Check deze video : https : / / www.youtube.com / watch?v VoSEhM3lNMM

Voor ICN 8 zijn wij op zoek naar 2 Technicians .

Binnen NXP ICN8 bestaan er 4 productie Area’s. Elke Area bestaat uit meerdere afdelingen (secties). Twee van deze secties zijn WET en FURN welke vallen onder Area 3, en hier hebben wij de vacatures beschikbaar.

Binnen deze secties werken operators in 5 ploegendienst. Daarnaast werken technicians in respectievelijk 5 ploegendienst en 2 ploegendienst, en verder werken in deze sectie engineers in dagdienst.

Operators, technicians en engineers zijn allen werkzaam in de cleanroom van ICN8, en werken intensief met elkaar samen.

De 5 ploegen technicians staan opgesteld voor het oplossen van verstoringen aan elektrische en mechanische componenten van de systemen in de toegewezen sectie.

Daarnaast moet je in staat zijn om tegelijkertijd proces en machine gerelateerde verstoringen op te lossen. Ook preventief onderhoud valt onder je takenpakket.

De uitvoering van de werkzaamheden zullen waar mogelijk volgens procedures, flow diagrammen of checklijsten worden uitgevoerd met als doel een hoge beschikbaarheid van apparatuur.

Je zult worden opgeleid in de 2 ploegendienst door de meest ervaren technicians en engineers. Deze opleiding zal starten met het uitvoeren van preventief onderhoud, en vervolgens krijg je training in het kunnen oplossen van elektrische of mechanische storingen op de systemen.

De opleiding zal ongeveer 1 ½ tot 2 jaar duren.

Functie-eisen :

MBO techniek (elektro, werktuigbouw, mechatronica, metalektro) op WEB 4 niveau

Gedisciplineerde werkhouding

Kunnen functioneren onder hoge werkdruk

Resultaatgerichte instelling

Goede analytische vaardigheden.

Flexibiliteit m.b.t. beschikbaarheid buiten je eigen dienstrooster

Basiskennis Engelse taal

Leergierig, bereidheid tot het volgen van trainingen

Indien je net zo enthousiast bent als dat wij zijn over deze vacature, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Nadat we je CV gescreend hebben, en afhankelijk van je kennis en ervaring, zullen we je uitnodigen voor selectie gesprekken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier