Oncologie Verpleegkundige locatie Sittard
Zuyderland
Geleen, NL
2 dagen geleden

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving.

Zuyderland Medisch centrum is 1 van de 26 Nederlandse ziekenhuizen die zijn aangesloten bij de vereniging samenwerkende topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ) die instaan voor een betere patiëntenzorg.

In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken.

Het verpleegkundig oncologisch centrum bestaat uit een klinische long- en interne oncologie / hemotologie afdeling, de chirurgische oncologie en een oncologisch dagcentrum.

We zijn op zoek naar (oncologie)verpleegkundigen die graag willen werken en bouwen aan een uitstekend verpleegkundig oncologisch patiëntgericht centrum.

Ben jij die (oncologie)verpleegkundige? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Je komt terecht in een groot en betrokken team dat zich verantwoordelijk voelt voor de te leveren zorg. We doen ons uiterste best om een omgeving te creëren waarin je als verpleegkundige wordt gestimuleerd en waarin vrijheid en onafhankelijkheid van belang zijn.

Jouw persoonlijk talent wordt gewaardeerd. Tevens heb je de mogelijkheid om te participeren in besluitvorming, waarbij erkenning wordt verkregen en je de mogelijkheid hebt om diepgang te creëren in je reeds verkregen kennis.

Aldus namens een van jouw toekomstige collega-verpleegkundigen.

Wat ga je doen?

Als (oncologie) verpleegkundige van het Verpleegkundig Oncologisch Centrum (VOC) met als aandachtsgebied interne- en long oncologie / hematologie of oncologische chirurgie, heb jij de regie in handen! Je voorziet in de zorgbehoefte van de patiënt zowel voor wat betreft de verpleegtechnische handelingen als de psychosociale behoefte.

Je bewaakt de voortgang, de kwaliteit en de continuïteit van het zorgproces door als intermediair op te treden tussen de arts, de patiënt, de familie en andere hulpverleners. Je hebt

veel interne en externe contacten en je denkt actief en enthousiast mee over het beleid van de verpleegeenheid. De (oncologie) verpleegkundige verleent verpleegkundige zorg aan patiënten met kanker en is in staat deze zorg te verlenen in een vaak hoog complexe verpleegsituatie.

Als oncologie verpleegkundige op het oncologisch dagcentrum draag je zorg voor patiënten die poliklinisch behandeld worden met chemo- / immunotherapie.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze (oncologie)verpleegkundige die mee wil bouwen aan de dynamische afdeling interne- en long oncologie / hematologie, de chirurgische oncologie en het oncologisch dagcentrum.

Je verleent de totale verpleegkundige zorg en je hebt het vermogen om je in te leven in de patiënt en zijn naasten. Daarbij straal je rust uit, luister je goed en communiceer je op een duidelijke en plezierige manier.

Je kunt goed prioriteiten stellen en je staat open voor verandering en innovatie. Je bent

kritisch en in staat om je collega’s te motiveren, te stimuleren en feedback te geven en ontvangen. Verder dien je in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie.

Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige MBO-niveau 4 of HBO-V (niveau 6) en BIG geregistreerd. Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding tot Oncologie Verpleegkundige of je bent bereid deze te volgen.

Je bezit een persoonlijkheid waarin de elementen initiatief, zelfstandigheid, flexibiliteit, stressbestendigheid en samenwerkingszin duidelijk terugkomen.

Wat bieden wij?

 • Bij gebleken geschiktheid een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsduur bedraagt 36 uur, in overleg kan de arbeidsduur ook 28 / 32 uur bedragen.
 • De werktijden zijn onregelmatig.
 • De werkdagen zijn maandag t / m zondag.
 • De functie is conform FWG functiegroep 45 of 50 afhankelijk van de opleiding.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen.
 • Interesse?

  Inlichtingen zijn telefonisch in te winnen bij Kirsten Lenaerts, teamleider, telefoonnummer 088-4591874 of Mirjam van der Mark, teamleider,

  telefoonnummer 088-459801.

  De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 2 maart 2020 tussen 13 : 00 en 16 : 00 uur.

  Aanvullende informatie

  Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

  Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en / of externe kandidaten.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier