Oncologie Verpleegkundige locatie Sittard
Zuyderland
Geleen, NL
2 dagen geleden

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk-

en leeromgeving. Zuyderland Medisch centrum is 1 van de 26 Nederlandse ziekenhuizen die zijn aangesloten bij de vereniging samenwerkende topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ) die instaan voor een betere patiëntenzorg.

In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken.

Het verpleegkundig oncologisch centrum bestaat uit een klinische long- en interne oncologie / hemotologie afdeling, de chirurgische oncologie en een oncologisch dagcentrum.

We zijn op zoek naar (oncologie)verpleegkundigen die graag willen werken en bouwen aan een uitstekend verpleegkundig oncologisch patiëntgericht centrum.

Ben jij die (oncologie)verpleegkundige? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wat ga je doen?

Als (oncologie) verpleegkundige van het Verpleegkundig Oncologisch Centrum (VOC) met als aandachtsgebied interne- en long oncologie / hematologie of oncologische chirurgie, heb jij de regie in handen! Je voorziet in de zorgbehoefte van de patiënt zowel voor wat betreft de verpleegtechnische handelingen als de psychosociale behoefte.

Je bewaakt de voortgang, de kwaliteit en de continuïteit van het zorgproces door als intermediair op te treden tussen de arts, de patiënt, de familie en andere hulpverleners.

Je hebt veel interne en externe contacten en je denkt actief en enthousiast mee over het beleid van de verpleegeenheid. De (oncologie) verpleegkundige verleent verpleegkundige zorg aan patiënten met kanker en is in staat deze zorg te verlenen in een vaak hoog complexe verpleegsituatie.

Als oncologie verpleegkundige op het oncologisch dagcentrum draag je zorg voor patiënten die poli- klinisch behandeld worden met chemo- / immunotherapie.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze (oncologie)verpleegkundige die mee wil bouwen aan de dynamische afdeling interne- en long oncologie / hematologie, de chirurgische oncologie en het oncologisch dagcentrum.

Je verleent de totale verpleegkundige zorg en je hebt het vermogen om je in te leven in de patiënt en zijn naasten. Daarbij straal je rust uit, luister je goed en communiceer je op een duidelijke en plezierige manier.

Je kunt goed prioriteiten stellen en je staat open voor verandering en innovatie. Je bent kritisch en in staat om je collega’s te motiveren, te stimuleren en feedback te geven en ontvangen.

Verder dien je in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid, die relevant zijn voor deze functie.

Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige MBO-niveau 4 of HBO-V (niveau 6) en BIG geregistreerd. Je bezit een persoonlijkheid waarin de elementen initiatief, zelfstandigheid, flexibiliteit, stressbestendigheid en samenwerkingszin duidelijk terugkomen.

Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding tot Oncologie Verpleegkundige of je bent bereid deze te volgen.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband vooralsnog voor de duur van één jaar, waarna bij wederzijds goedbevinden een vaste aanstelling aangeboden wordt.
 • De arbeidsduur bedraagt 36 uur, in overleg kan de arbeidsduur ook 28 / 32 uur bedragen.
 • De werktijden zijn onregelmatig.
 • De werkdagen zijn maandag t / m zondag.
 • De functie is conform FWG functiegroep 45 of 50 afhankelijk van de opleiding.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen.
 • Interesse?

  Inlichtingen zijn telefonisch in te winnen bij mevrouw S. Dirix, afdelingshoofd, telefoonnummer : 06-51747463 of bij een van de teamleiders, bereikbaar via afdeling Oost 51, telefoonnummer 088-

  4595800. De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 23 juli 2019.

  Aanvullende informatie

  Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

  Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en / of externe kandidaten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier