Leerling F&B (m/v)
Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk aan Zee
Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland
11 uur geleden
source : Hotelprofessionals

Altijd al willen werken in het mooiste hotel aan de Nederlandse kust? Dan is dit je kans! Wij, het Radisson Blu Palace Hotel, zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste leerling voor ons F&B team.

Als leerling zorg je ervoor dat de gasten het na hun verblijf alleen nog maar over het heerlijke eten en jouw fantastische service kunnen hebben.

Je ontvangt de gasten namelijk met je mooiste glimlach en vertelt hen over onze wijn en spijs. Jij zorgt ervoor dat de werkvloer draaiende blijft en alles op rolletjes loopt.

Dankzij jouw unieke persoonlijkheid willen ze nooit meer ergens anders heen.

Wie ben jij? Jij bent een gemotiveerde horecadier, die houdt van een social talk en lekker zichzelf durft te zijn! We houden er namelijk van om een praatje te maken met onze gasten.

Natuurlijk doen we dit niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels.

Ben jij er klaar voor om samen met het team de avonden nog gezelliger te maken dan dat ze al zijn? Onze 65 collega’s staan in ieder geval klaar om je met open armen te verwelkomen!

Reageer snel en wordt onze nieuwe collega!

Radisson Blu Palace Hotel

t.a.v. Tiyona Borsboom

Picképlein 8, 2202 CL Noordwijk aan Zee

T : +31 (0) 71 365 30 00

E : personeelszaken palacehotel.nl

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier