Verzorgende SOM
Zorgenwelzijnplein
Vlaardingen
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze mooie locatie Drieën-Huysen Zuid zoeken we een verzorgende die binnen een kleinschalige woongroep zorgt voor een stabiele en warme leefomgeving.

Jouw nieuwe werkplek De locatie Drieën-Huysen Zuid bestaat uit negen etages, met op elke etage negen ruime appartementen, een gezamenlijke woonkamer en een keuken.

Als verzorgende zorg je samen met je collega's, mantelzorgers en vrijwilligers voor stabiliteit en warmte voor onze cliënten en geef je vorm aan persoonsgerichte zorg.

Dit betekent dat je in jouw zorgverlening zoveel mogelijk uitgaat van de behoeften en wensen van de individuele client. Daarbij help je cliënten zo veel mogelijk eigen regie te voeren over hun leven.

Wat jij meeneemt

Je hebt oog voor wat cliënten die bij ons wonen nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als verzorgende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd.

Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met cliënten, maar ook met je collega's. Je bent in het bezit van een diploma verzorgende niveau 3 (IG) en je hebt affiniteit met de somatische doelgroep.

Verder ben je geduldig en daadkrachtig en beschik je over inlevings- en incasseringsvermogen.

Wat je ervoor terugkrijgt

Je komt terecht in een hecht en enthousiast team waar mensen elkaar kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en stimuleren jou hierin.

Naast een vaste aanstelling bieden we je een goed salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand (FWG 35), op basis van een 36-urige werkweek.

Je ontvangt een toeslag bij onregelmatige uren en een reiskostenvergoeding. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en neem je deel aan een aantrekkelijke pensioenregeling (Pfzw).

Om fit en vrolijk te blijven hebben wij een fietsenplan, een aantrekkelijke fiscale sportregeling en bieden wij onze medewerkers yoga, mindfulness en stoelmassage aan.

Geïnteresseerd? Je kunt solliciteren via de button op de website. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Wesley van Triet (HR Assistent).

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn en het aanvragen van een VOG maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren in tijden van corona

Onze sollicitatieprocedure is corona-proof. Je voert het gesprek in een ruime kamer op 1,5 meter afstand van elkaar, we geven elkaar geen hand en het arbeidsvoorwaardengesprek doen we telefonisch.

Over Zonnehuisgroep Vlaardingen

Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen ontmoeten cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers elkaar. Er is zorg en aandacht voor elkaar én voldoende ruimte om je thuis te voelen.

Een optimale kwaliteit van leven in zorg, wonen en werken is het resultaat, afgestemd op de persoonlijke wensen van de cliënt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier