Onderzoeksverpleegkundige / (clinical) research coördinator
VU medisch centrum
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen

Als onderzoeksverpleegkundige / research coördinator heb je een spilfunctie bij de organisatie en uitvoering van internationale multicenter geneesmiddelenonderzoeken.

Je coördineert de voorbereiding, uitvoering en afronding van de medisch wetenschappelijk onderzoeken en je voert zelfstandig diverse klinische onderzoekshandelingen uit, zoals controles vitale functies, bloedafname en maken van hartfilmpjes.

Je informeert en begeleidt patiënten gedurende hun deelname. Je bent eerste aanspreekpunt als zorgverlener en je klinische blik speelt hier een belangrijke rol.

Je ziet patiënten op dagelijkse basis op een polispreekuur en je draagt zorg voor het behandeltraject en daarmee aan de verzameling en administratieve verwerking van onderzoeksgegevens.

Je werkt nauw samen binnen het specialisme MDL, maar in het bijzonder met de trialartsen en collega onderzoeksverpleegkundigen.

Met elkaar zorgen we ervoor dat de onderzoeken en de overkoepelende behandeling van IBD patiënten adequaat wordt uitgevoerd en de veiligheid van patiënten wordt gewaarborgd.

Behalve het onderhouden van patiëntencontact, onderhoud je intercollegiaal contact met andere zorgprofessionals en korte lijnen met de sponsoren van de verschillende onderzoeken en hun betrokken partijen.

Het betreft een vacature 32-36 uur per week.

Wat we van je verwachten

Voor deze functie vragen wij een afgeronde (para) medische opleiding. HBO-verpleegkunde is een pre.

 • Diploma Post HBO Researchverpleegkunde / Clinical Research Coördinator (CRC) is een pre.
 • Daarnaast : Ben je zorgvuldig, flexibel, assertief en oplossingsgericht en een echte teamplayer met een talent voor organisatie en coördinatie in de zorg.
 • Ben je bekwaam in het afnemen van bloedmonsters, infuus prikken en injecteren of heb je de bereidheid een bekwaamheidsverklaring te behalen.
 • Heb je goede computervaardigheden en handigheid in software applicaties online of smartphones en tablets.
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
 • Ben je in het bezit van het GCP-WMO-, BROK-, of equivalent GCP-certificaat of bereid dit certificaat te halen.
 • Waar ga je werken

  Het IBD Trialbureau van de afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten speelt een belangrijke internationale rol bij de uitvoering van klinische wetenschappelijk onderzoek op het gebied van inflammatoire darmziekten (IBD), de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa.

  De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschappelijk onderzoek worden geïntegreerd in de dagelijkse (poli)klinische praktijk met als doel de patiëntenzorg te verbeteren.

  Zo streven wij naar meer beschikbare nieuwe behandelingen, verbetering van huidig medicijngebruik, betere opvolging van het beloop van de ziekte, en te voorspellen hoe we in de toekomst gerichtere zorg per patiënt kunnen bieden.

  Ons team bestaat uit vier gastro-enterologen, een research arts, zes onderzoeksverpleegkundigen, een project manager, twee biobank medewerkers, een administratief medewerkster en een trial manager.

  Wat we je bieden

  Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij AMR betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3.604, bruto per maand op basis van 36 uur (conform schaal 8 CAO UMC) of € 4.078, (schaal 9).
 • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden in eerste instantie een contract voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft Amsterdam UMC, locatie AMC ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij BeFrank.
 • Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op -amr

  Laten we kennis maken

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier