Begeleider
randstad
LANDGRAAF, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor Koraal te Landgraaf zijn wij opzoek naar enthousiaste begeleiders die zich graag willen inzetten voor het welzijn en geluk van de cliënten.

Zo kun je bijvoorbeeld cliënten met een licht verstandelijke beperking gaan begeleiden, maar ook zoeken wij begeleiders voor cliënten met een matige of ernstige verstandelijke beperking.

Sommige groepen zijn er bijvoorbeeld op gericht om de bewoners op een zo prettig mogelijke manier door hun oude dag te leiden.

In andere groepen zijn bewoners volledig zorgafhankelijk. In weer andere woonlocaties zijn is er sprake van gedragsproblematiek bij de bewoners.

Wij gaan samen in gesprek welke groep er bij jou als begeleider past. Jij geeft daarnaast je voorkeur aan of je op flexibele basis wil werken : zelf aangeven wanneer en hoeveel je wil werken.

Of misschien wil je liever op één groep worden ingepland, ook hier zijn mogelijkheden voor.

wat bieden wij jou

 • Salaris conform CAO-gehandicaptenzorg
 • Een leuke en afwisselende baan
 • Ruim aanbod aan scholingen, trainingen & cursussen
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Flexibele basis
 • wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende IG, Verpleegkunde, MMZ-3, MMZ-4, SPW, SPH, Social work of een vergelijkbare opleiding,
 • Hebt werk- of stage ervaring in de gehandicaptenzorg,
 • Je bent bereid om ADL taken uit te voeren,
 • Bent bij voorkeur in bezit van een medicatiecertificaat.
 • wat ga je doen

  Een van de hoofdtaken als begeleider is het bieden van structuur. Dit doe jij op een rustige en duidelijke manier. Daarnaast kijk jij als begeleider goed naar de persoonlijke behoefte van iedere cliënt en zorg jij voor een veilige, warme en gezellige leefomgeving.

  Je gaat uit van de wensen en krachten van de cliënten en stimuleert hun groei en zelfredzaamheid. Zelfstandig waar het kan en samen waar het moet!

  Stichting Koraal

  Koraal is een grote organisatie met veel verschillende woonvormen in Noord-Brabant en Limburg. Koraal biedt ondersteuning zodat een cliënt zo lang mogelijk thuis of zelfstandig kan blijven wonen.

  Daarnaast biedt Koraal ook verschillende woonvormen waarbij iemand begeleid of beschermd woont. Bij Koraal staat de ontwikkeling voor de cliënten centraal.

  Koraal vindt dat iedereen regisseur over zijn eigen leven moet kunnen zijn.

  Om een beter beeld te krijgen over het werken bij Koraal, kijk het onderstaande filmpje :

  https : / / www.youtube.com / watch?v 7WGx1x62K3E&t 5s

  sollicitatie

  Wil jij echt iets betekenen voor een ander én beschik jij over het juiste diploma? Druk dan op het knopje solliciteren onderaan de pagina!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier