Verzorgende IG afdeling Meerzorg Sparrenheide
ISZ De Brug
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Voeg jij leven toe aan mijn dag?

Bezit jij over de perfecte mix van verpleging- en verzorgingsskills, geduld en aandacht?

Kom dan werken op onze afdeling Meerzorg in de locatie Sparrenheide in Driebergen als

Locatie Sparrenheide

Locatie Sparrenheide is een woon- en zorgcentrum met verschillende zorgafdelingen waar ouderen wonen. Met enthousiaste en gemotiveerde collega’s wordt zorg en ondersteuning gegeven.

Dat kan zorg op maat zijn om iemand zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn, maar ook intensieve verzorging, verpleging en behandeling bij bijvoorbeeld dementie of een ernstige lichamelijke beperking.

Sparrenheide is een gezellige locatie waar altijd aandacht is voor gezelligheid en sfeer. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd en kan men elkaar ontmoeten of wat eten en drinken in onze Brasserie.

Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is leven toevoegen aan de dag!’

Wat doet een Verzorgende IG op onze locatie?

Wij bieden onze bewoners een fijne plek met 24 uurs zorg. Jij maakt als Verzorgende-IG deel uit van het team Meerzorg en hebt een belangrijke rol in de uitvoering en coördinatie van de ondersteuning, verzorging en verpleging.

Arbeidsvoorwaarden : Wat ga je verdienen

Wat ga je verdienen

Wanneer je bij ons Verzorgende IG bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een brutosalaris tussen de

€ 1838,- en € 2668,- per maand.

Hoeveel uur ga je werken

Het aantal uren wordt in overleg met jou bepaalt. Verder wordt je goed ingewerkt. Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar.

Functie eisen : Wat vragen wij van jou

Wat vragen wij van jou

Jij bent een topper voor je collega’s, een kanjer voor onze cliënten én je beschikt over het diploma Verzorgende-IG niveau 3.

Jij houdt van een goed overleg met het multidisciplinaire team, waardoor goede zorg aan onze cliënten mogelijk is. Daarnaast heb je niet alleen oog en oor voor de cliënten, maar ook voor je team en je vindt het een uitdaging een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling.

Bij interesse in deze vacature :

Wil je meer informatie of heb jij interesse in deze toffe baan?

Bel, mail of app dan naar Gea Jansen (teamcoach), telefoon 06-20251765, mail naar .

Zij gaat graag met jou in gesprek en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier