Assistent Filiaalmanager
Boels Rental
Deventer, Netherlands
6 dagen geleden

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha en ik neem je graag mee door deze vacature van assistent filiaalmanager bij Boels in Deventer! Ben jij een empathisch mensen-mens’?

Ben jij iemand die leiding kan geven en structuur kan aanbrengen? En vind jij het daarnaast leuk om bij te springen op operationeel niveau?

Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Als assistent filiaalmanager ben jij operationeel verantwoordelijk voor de vestiging in Deventer : je geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging en motiveert! Het is in deze functie belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt waarmee jij de kar trekt in dit filiaal.

Het is van belang dat je gestructureerd werkt en goed vooruit kan plannen met een doelgerichte focus. Bij afwezigheid van de filiaalmanager ben jij de eerste verantwoordelijke en dus zal jij ervoor moeten zorgen dat alles naar behoren loopt.

Om hiervoor te zorgen ben jij niet te beroerd om regelmatig bij te springen aan de balie, in het magazijn of daar waar nodig.

Directe aansturing is regelmatig nodig en dus dien jij hiervoor ook planningen te maken.

In de ochtend begin jij met een dag start. Met jouw duidelijke missie en visie weet jij als geen ander hoe jij jouw collega’s mee kan nemen.

Doordat je geen haantje de voorste bent, maar echt onderdeel uitmaakt van de groep, is deze start van de dag interactief.

Eenmaal begonnen heeft een collega jouw hulp nodig en het is dan ook geen enkel probleem om bij te springen.

Het is belangrijk dat je als assistent filiaalmanager flexibel bent en er samen met je personeel ervoor zorgt dat de vestiging in Deventer blijft draaien.

In deze rol zoeken we iemand die van dit team een echte eenheid kan maken. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang!

Het oranje team

Jouw toekomstige team bestaat uit 6 fulltime medewerkers. De filiaalmanager is verantwoordelijk voor deze vestiging en jij werkt direct onder de filiaalmanager aan de verdere opbouw van de locatie Deventer.

De sfeer zit er in ieder geval altijd goed in. Jouw collega’s weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging.

Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen : jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als assistent filiaalmanager de beste te worden, heb je :

 • HBO werk- en / of denkniveau en 1 tot 3 jaar relevante ervaring;
 • Commerciële & sociale eigenschappen;
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid
 • Je krijgt een heleBoels

  Als je bij ons komt werken als assistent filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels :

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Deventer;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.
 • Boelseye!

  Is deze vacature van assistent filiaalmanager in Deventer een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212.

  Hoor ik snel wat van je?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier