Magazijn medewerker in Alkmaar
Gomes Noord-Holland
Alkmaar, Noord-Holland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

 • In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het verkopen van onderdelen en accessoires; tijdige beschikbaarheid van onderdelen;
 • klantrelaties onderhouden; opslag, beheer en administratie van onderdelen en stoffen in het magazijn (in overleg met leidinggevende).

  Jouw takenpakket bestaat onder andere uit de verwerking van inkomende en uitgaande goederen, werkorders, paklijsten en bestellingen.

  Jij zorgt er voor dat de juiste onderdelenpakketten worden klaargezet voor de werkplaats. Uiteraard zorg jij er voor dat alle mutaties en eventuele retouren correct worden vastgelegd in het voorraadsysteem.

  Je staat (interne) klanten vriendelijk te woord, neemt betalingen aan er zorgt voor een sluitende kasadministratie.

  Jij bent een klant- en servicegerichte persoon. Je vindt het fijn om (interne) klanten optimaal te bedienen en klantrelaties te onderhouden.

  Je bent nauwgezet, rekenvaardig, communicatief vaardig, organisatorisch sterk en planmatig. Heb je een opleiding in de richting logistiek en / of autobranche, dat is helemaal mooi meegenomen.

  Wat beloven wij jou?

  Om te beginnen een mooi salaris, continue coaching op het gebied van 3 pijlers : techniek, commercie en klantvriendelijkheid, een goed pensioen, reiskostenvergoeding, specialistische & exclusieve Mercedes-Benz trainingen en natuurlijk leuke extraatjes.

  Waar ga je werken?

  Wij zijn Gomes! Wij zijn officieel Mercedes-Benz dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks. Gomes is een professioneel en informeel familiebedrijf.

  Tevreden klanten staan bij ons op nummer één. Ons doel? Customers For Life!

  Mercedes-Benz staat al jarenlang op nummer één. Wil jij werken met deze gewilde voertuigen?

  Wil je meer informatie over de functie, neem dan even contact op met Marco Buijs (072-5670423), zoniet.... Solliciteer direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier