Ziggo Monteur M/V
Detamo
GelderlandNoord-BrabantZuid-Holland, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Na een korte selectieprocedure ga je starten in een opleiding gecombineerd met het opdoen van praktijkervaring. Ben je geslaagd voor een aantal noodzakelijke certificaten, dan ga je zelfstandig op pad om je kennis uit te dragen in het werkveld.

 • Rijbewijs B
 • Verkrijgen van een VOG
 • ICT vaardigheden (IP, DNS, Wireless, firewall, Outlook, Windows, router installatie, bekabeling minimaal van het niveau voor thuisgebruik)
 • Representatief voorkomen
 • Nederlands taalgebruik in woord en geschrift
 • Kunnen werken op flexibele werktijden en het draaien van storingsdiensten
 • In staat zijn om fysiek in uiteenlopende omstandigheden te kunnen werken (zitten, bukken, rekken, gebogen, hurkend, binnen en buiten)
 • Niet kleurenblind
 • Werken bij Detamo

  Ga je aan de slag voor Detamo, dan ga je werken voor een toporganisatie. Dagelijks zijn onze professionals op locatie en werken zij aan de meest uiteenlopende projecten.

  Met onze expertise in telecom, installatietechniek E / W, ICT en beveiliging bedienen onze professionals dagelijks gerenommeerde opdrachtgevers.

  Van Systeemengineer tot Monteur, van denker tot doener. Wij hebben opdrachten op alle niveaus en werken in de hele keten van ontwerp, aanleg en beheer van netwerken en installaties.

  Ben je ambitieus en wil je verder, ook dan is Detamo de werkgever voor jou. Vanuit onze DNA stimuleren wij je opleiding en ontwikkeling.

  Detamo is onderdeel van de Connectica Groep. Dat wij professioneel zijn bewijst ons lidmaatschap van de NBBU en onze certificeringen NEN4400, VCU en Kenteq.

  Meer informatie over Detamo? Kijk dan snel wat wij als uitzendbureau voor u als opdrachtgever of medewerker kunnen betekenen of neem een kijkje bij onze referenties , vacatures, diensten of branches.

  Uiteraard kunt u op de hoogte blijven via het laatste nieuws.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier