Medewerker Begeleiding buurtflex Westelijke Mijnstreek
Daelzicht
Sittard, Limburg
15 uur geleden
source : Booston

Goed jou te zien! Zoek jij een afwisselende baan in de gehandicaptenzorg? Voor onze locaties in regio Sittard-Geleen zoeken wij enthousiaste collega’s die het leuk vinden op verschillende locaties / doelgroepen ingezet te gaan worden via onze buurtflex.

Voor onze woon- en dagbestedingslocaties in Westelijke Mijnstreek (o.a. Geleen, Sittard, Susteren, Holtum, Beek) zijn wij op zoek naar flexibele nieuwe collega’s voor de vacature :

Medewerker Begeleiding A (Buurtflex)

8-28 uur, regio Westelijke Mijnstreek

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding A wordt je gekoppeld aan meerdere locaties in regio Westelijke Mijnstreek, afhankelijk van de vraag richten wij ons op maximaal 4 locaties waar jij een vast gezicht wordt.

Hierin heb jij zelf ook iets te zeggen!

In jouw werk ben jij in staat om zowel individueel als in teamverband begeleiding en ondersteuning te bieden aan onze cliënten.

Je geeft op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven.

Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. En op elke locatie ziet je team en de groep cliënten er weer anders uit, afwisseling ten top!

Onze locaties in regio Westelijke Mijnstreek :

Woonlocaties (begeleid wonen) :

Sittard locaties : Zuydstaete, Rijksweg Noord, Brauningerstraat, Sterrekroos en Leyenbroekerweg

Geleen locaties : Lavendelstraat, Jos Klijnenlaan, Eindstraat

Susteren locaties : Raadhuisplein en in de Mehre

Dagbestedingscentra :

DC De Munnik in Holtum

Trefcentrum Amusant in Geleen

DC De Dagbeeker in Geleen

Overige teams / locaties :

Ambulant team OST Zuid regio Westelijke Mijnstreek

Kinderbehandelcentrum ’t Steyntje in Stein (kind en jeugd)

Locatieprofiel

Op de woonlocaties word 24 / 7 begeleiding geboden, wat betekent dat er wisselende diensten worden gedraaid, waaronder dag-, avond en slaapdiensten.

Op de dagbestedingscentra zullen de diensten voornamelijk van maandag tot en met vrijdag overdag plaatsvinden. Het is niet mogelijk om enkel voorkeur uit te spreken voor dagbestedingslocaties, we zijn juist op zoek naar medewerkers die flexibel op zowel dagbesteding als wonen diensten kunnen werken, eventueel in een combi.

De doelgroepen op de verschillende locaties verschillen van elkaar. De niveaus en mate van verzorging zijn per locatie anders.

Hierin kun je een voorkeur aangeven en wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Voor inzet in het ambulante team is eigen vervoer een vereiste.

Dit bieden wij

 • De mogelijkheid om breed ervaring op te doen binnen de locaties van Daelzicht in regio Westelijke Mijnstreek!
 • Je hebt dezelfde rechten als onze andere medewerkers dus bijvoorbeeld een vaste roostervrije dag en een vast werkweekend is mogelijk.
 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing.
 • De functie is ingedeeld in FWG 35, conform inschaling als Medewerker Begeleiding A.

 • Een jaarcontract tussen de 8 en 28 uur per week, contracturen met jou in overleg.
 • Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een relevant diploma in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3
 • Je vindt het leuk om ingewerkt te worden op verschillende / afwisselende locaties. De mate van afwisseling en inzet is afhankelijk van de vraag op de locaties.
 • Het kan zijn dat je een tijdje op 1 locatie staat, maar het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat je in een periode afwisselend op 3 locaties meedraait in de bezetting.

 • Jij kunt je goed aanpassen aan het niveau van de individuele cliënt. Jij weet wanneer je regie moet nemen of juist loslaten en het in eigen kracht zetten van cliënten staat voor jou voorop.
 • Je staat stevig in je schoenen, kent jezelf en hebt een prettige manier van communiceren met zowel cliënten, sociaal netwerk van cliënten en collega’s.
 • Je bent tussen de 8 en 28 uur per week flexibel inzetbaar, zowel voor dag-, avond-, weekend- en slaapdiensten.
 • Dit is Daelzicht

  Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

  Belangstelling en solliciteren

  Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij Solliciteer direct online’.

  Voor meer informatie kun je terecht bij Moniek Schmeits, leidinggevende zorg, via telefoonnummer 0613596490 of e-mailadres Moniek.

  Schmeits-Houben daelzicht.nl of bij Yvonne van Bezel, recruiter, via telefoonnummer 0615265372 of e-mailadres yvonne.vanvugt daelzicht.nl.

  De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.

  Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier