Mallenombouwer
Ballast Nedam
Weert, NL
10 dagen geleden

Ben jij onze nieuwe mallenombouwer die zorgt voor een snelle productie?

Jouw uitdaging

Hoco beton is groeiende en op zoek naar versterking. Als mallenombouwer ben jij met jouw team verantwoordelijk voor het ombouwen van de houten mallen voor de prefab betonelementen die later door heel Nederland worden verwerkt in zowel bouw-

als infraprojecten. Tijdens de productie van de betonelementen zullen de houten mallen regelmatig omgebouwd moeten worden, omdat ze een speciale vorm moeten hebben.

Jij weet aan de hand van de tekening precies wat je moet doen. Je werkt in dagdiensten en we bieden daarin een uitdagende en afwisselende baan.

De afwisseling zit in de vele verschillende vormen en maten van de mallen en de uitdaging zit in het verwerken van informatie van tekening naar realiteit.

Jouw profiel

 • Jij bent in staat zelfstandig houten mallen om te bouwen
 • Jij kunt tekeningen lezen (ook gespiegeld)
 • Jij bent secuur en kunt maatvast werken
 • Jij bent collegiaal, stressbestendig en je hebt een flexibele instelling
 • Jij hebt ervaring binnen de betonbranche
 • Wij bieden

  Wij bieden een uitdagende fulltime functie in een dynamische, soms hectische, omgeving. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en beschikken wij over een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor betonproductenindustrie.

  Daarnaast zijn onze mensen de belangrijkste succesfactor. Hoco Beton biedt een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving in een informeel en gezellig team.

  Waarom zou je bij Hoco Beton willen werken?

  Kenmerkend voor Hoco Beton zijn de korte lijnen en de hands on mentaliteit, gecombineerd met een gezonde dosis zuidelijke nuchterheid.

  Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken aan nagenoeg elk segment van de betonmarkt.

  Er wordt een uitgebreid assortiment aan maatwerkproducten geproduceerd, van kleine betonbandjes van nog geen 20 kilo tot zware constructieve elementen van meer dan 50 ton.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier