Junior servicemonteur
Jongerenuitzendbureau JAM
Oirschot, NL
4 dagen geleden

Lekker en zelfstandig met je eigen werkbus door Nederland rijden. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Als junior servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan geavanceerde hekwerken, poortsystemen en camera-, detectie- of beveiligingssystemen.

Jij rijdt met jouw eigen werkbus door Nederland om de storingen en defecten die je hebt doorgekregen zelfstandig op te lossen.

Het kan zomaar zijn dat een auto per ongeluk is ingereden op een hekwerk of door vorst een elektrische storing is ontstaan in een systeem van een toegangspoort.

Je voert een uitgebreide storingsanalyse uit door het vaststellen van het defect en het zoeken naar de mogelijke oorzaken.

In de afrondende fase geef je de klant netjes uitleg over wat je exact hebt gedaan en opgelost.

Wat verwachten we van je?

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma in de richting techniek.
 • Je hebt al enige stage- of werkervaring opgedaan als monteur.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, flexibel ingesteld en landelijk of regionaal inzetbaar.
 • Je beschikt over een VCA-basis en / of NEN 3140 certificering of bent bereid deze z.s.m te behalen.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van de Kempen, Tilburg, Den Bosch of Eindhoven.
 • Waar ga je werken?

  De organisatie is een leverancier van vaste en verplaatsbare beveiligingsoplossingen door heel Nederland. Er wordt geïnvesteerd in de toekomst doordat medewerkers continu worden bijgeschoold en als er wat speelt dan kun je bij een leidinggevende terecht.

  Er heerst binnen dit bedrijf een informele, open en toegankelijke cultuur. De sfeer is collegiaal, warm en vriendelijk en iedereen is dagelijks trots op het geleverde werk.

  Wat krijg je ervoor terug?

  Je kunt gelijk beginnen, je krijgt een bus van de zaak zonder bijtelling en hebt de vrijheid om zelf jouw dagen in te plannen voor een bijzonder goed salaris.

  Heb je interesse in deze vacature van junior servicemonteur? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier