Assistent Sealstraat
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Urgent zorgt voor een constante stroom aan nieuwe vacatures; een breed aanbod aan verschillende werkplekken voor alle opleidingsniveaus door heel Nederland.

Gesitueerd in Utrecht is Urgent in het hart van het land goed bereikbaar voor een persoonlijk gesprek maar ook via deze site kan je meteen een goed overzicht krijgen van de vacatures die wij in de aanbieding hebben!

Onze opdrachtgever is één van Europa’s modernste grafische bedrijven. Gespecialiseerd in het produceren van meerkleurendrukwerk in zowel vellen- als rotatieoffset.

Drukwerk dat zij vanaf voorbereiding tot en met de afwerking in eigen huis produceren. De aanpak en werkwijze van onze opdrachtgever kenmerkt zich door een platte organisatie met korte communicatielijnen.

Op onze afdeling afwerking zijn wij voor de Norpak P9 Sealstraat op zoek naar een Assistent Sealer. Ervaring is hierbij geen vereiste.

Als Assistent Sealer werk je in een 2-ploegendienst.

Heb je een flexibele werkinstelling en kan je goed werken in teamverband? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden :

Een marktconform salaris op functieniveau B en een dienstverband van 36 uur in 2-ploegendienst

Sollicitatieprocedure

Stuur dan uw CV + motivatie naar en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende nummer : 030-2316344.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier