Senior Medisch Productontwikkelaar
Arts en Zorg
Utrecht, Nederland
7 uur geleden

Profiel

Als senior medisch productontwikkelaar krijg je een grote verantwoordelijkheid in het waarmaken van onze ambities in de verdere groei met digitale zorg en digitale gezondheidsdiensten.

Je hebt en ontwikkelt voortdurend je visie op de rol die digitale diensten kunnen spelen in de dienstverlening aan patiënten en draagt deze graag uit.

Je werkt actief mee aan het uitdenken, ontwerpen, inrichten en succesvol inzetten van onze diensten. Je betrekt zorgprofessionals in de ontwikkeling en uitrol en bent linking pin naar universitaire studies en validatie, bijvoorbeeld bij de inzet van Artificial Intelligence voor triage.

Je bent met je medische achtergrond en kennis de schakel tussen visie en ontwikkeling en neemt daarin de medische verantwoordelijkheid voor onze digitale diensten en het gebruik van medische data.

Je werkt vanuit zelfstandige verantwoordelijkheid nauw samen met de diverse product-, IT-, en UX-specialisten in onze teams.

Er is een groot team huisartsen binnen de gehele organisatie om mee te sparren en om te betrekken bij productontwikkeling.

Bij Gezond.nl bieden we 200.000 patiënten van gezondheidscentra een online omgeving waar zij terecht kunnen voor het maken van afspraken, videoconsulten, herhaalmedicatie, een live chat en inzage in hun medisch dossier.

Onze visie is dat praktijkvoering steeds meer verplaatst van de praktijk naar ons digitale platform. Wij doen voortdurend consumentenonderzoek en sluiten met nieuwe concepten aan op de behoefte van verschillende doelgroepen.

Binnen ons digital first concept DocLine passen we veel van deze innovaties al toe in de huisartsenpraktijk.

Als senior medisch productontwikkelaar heb je een functie met verantwoordelijkheid, veel uitdagingen en veel kansen. We bevinden ons in een mooie fase van groei en ontwikkeling van onze digitale organisatie.

Een uitdagende baan met eigen verantwoordelijkheid in een bijzondere werkomgeving. Werk om trots op te zijn.

Wat hopen we in jou te vinden?

 • Je hebt een achtergrond als (huis)arts en combineert dit met ondernemerschap en creativiteit;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de toepassing van digitale diensten die op gebruikerswensen aansluiten en de zorg slimmer maken, maar hebt daar in elk geval aantoonbaar affiniteit mee;
 • Je hebt affiniteit met juridische en vakinhoudelijke afwegingen rondom innovatie en het inzetten van data voor medische diensten;
 • Je kunt makkelijk met mensen verbinden en werkrelaties opbouwen (binnen en buiten de organisatie;
 • Je weet overzicht te bewaren, prioriteiten te stellen en draagt bij aan onze innovaties door bijvoorbeeld te bepalen aan welke voorwaarden een nieuwe dienst moet voldoen, het inbrengen van inzichten uit relevante medische ontwikkelingen en het opstellen en toetsen van content.
 • Ons aanbod

  Arts en Zorg biedt jou een dynamische werkplek en veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en veel eigen verantwoordelijkheid.

  Afhankelijk van je persoonlijke ambities, behoren persoonlijke ontwikkelingen en groei in rollen binnen de organisatie tot de mogelijkheden.

  Wij bieden geaccrediteerde scholingen, coaching en eventuele begeleiding ten bate van de herregistratie en een individueel scholingsbudget.

  Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden stellen we in overleg vast, passend bij je achtergrond. Je kunt deze functie eventueel combineren met patiëntgebonden werkzaamheden op een van onze aangesloten praktijken.

  In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met de intentie een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.

  Wie zijn wij?

  Arts en Zorg is een grote organisatie in de zorg en wij bieden klantgerichte geïntegreerde eerstelijnszorg, met oog voor digitale innovaties die de patiënt behulpzaam zijn.

  Dat doen we in onze gezondheidscentra, in de arrestantenzorg en op alle asielzoekerscentra, verspreid over heel Nederland.

  Huisartsen, doktersassistenten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en psychologische zorgverleners zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van onze patiënten.

  De ontwikkeling van onze interne organisatie krijgt veel aandacht, met als doel : meer verbinding met de patiënt en met elkaar, minder werkdruk en meer werkplezier.

  Daarom zijn we zeer actief in de verdere doorontwikkeling van de digitale dienstverlening en samenwerking in behandelteams door middel van taakherschikking.

  En om die reden werken we met zelforganiserende teams, waarin alle collega’s naar maximaal vermogen bijdragen aan onze gedeelde doelstellingen.

  Wil je meer te weten komen over onze organisatie? Kijk dan op www.artsenzorg.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier