Teamleider Behandeldienst Kortdurende Zorg (KDZ)
Laurens
Rotterdam, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als teamleider en vind jij het belangrijk om te bouwen aan teams en aan relaties?

Solliciteer dan op onderstaande functie.

Voor het domein Kortdurende Zorg zijn wij op zoek naar twee Teamleiders Behandeldienst. Wij zoeken een Teamleider Behandeldienst voor :

 • De Noordoever : locaties Antonius Binnenweg en Avanze (revalidatie, palliatieve zorg en chronische zorg).
 • De Zuidoever : locaties Intermezzo Zuid en Cadenza Zuid (revalidatie en palliatieve zorg).
 • Als Teamleider Behandeldienst geef je leiding aan een team van zorgprofessionals zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers logopedisten en diëtisten.

  Het samenwerken in een klantteam op een locatie is van essentieel belang. Hoewel je verantwoordelijk bent voor je eigen locaties, is het essentieel dat je een goede samenwerking creëert met je collega Teamleider Behandeldienst van de andere oever.

  De gezamenlijke uitdaging voor de teamleiders Behandeldienst is om verbinding te maken tussen de twee oevers en de verschillende disciplines onderling.

  Om dit te bewerkstelligen zal je figureren als netwerker, veel contact hebben en afstemmen met je collega Teamleider Behandeldienst.

  Zo zal je samen met de collega Teamleider Behandeldienst initiatief nemen om te komen tot uniforme werkwijzen in de verschillende teams en disciplines met als doel bij te dragen aan meer samenwerking en onderlinge uitwisselbaarheid.

  Je stemt de formatie van je team af op het aanbod van werk. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk om inzicht te hebben in normtijden : hoeveel uur wordt voor welke handeling ingezet en is dat passend?

  Je werkt aan optimalisatie van werkwijzen en processen om zo te komen tot een effectieve inzet van behandelaren met optimale zorg voor de doelgroep.

  Naast het op orde brengen van de basisprocessen werk je aan een visie voor de Behandeldienst op de lange termijn. Je neemt deel aan projecten rond thema’s als slimme technologie, innovatie, kennis opdoen bij andere organisaties, ontwikkelingen en hoog kwalitatieve zorg.

  De huidige teams hebben te maken gehad met veel personele veranderingen en wisseling van leidinggevenden. Daarom zoeken wij twee teamleiders die een bestendige relatie kunnen opbouwen met de medewerkers, die op de lange termijn willen investeren in de teams en de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden.

  De eerste periode staat dan ook in het teken van het leren kennen van de organisatie en je collega’s. Je vindt het leuk om samen te werken en bent in staat snel jouw nieuwe werkomgeving in kaart te brengen.

  Als Teamleider Behandeldienst ben je in staat om effectief met veel zaken tegelijkertijd bezig te zijn met behoud van overzicht en de regie hierin.

  De Teamleider Behandeldienst is verantwoordelijk voor het aansturen en faciliteren van de multidisciplinaire behandelteams op de driehoek : tevreden klanten, tevreden medewerkers en gezond rendement.

  In de huidige context vraagt dit om de vakinhoudelijke ontwikkeling van de behandeldienst binnen de financiële mogelijkheden.

  We werken met een jaarplan. Mede op basis daarvan formuleer je acties die bijdragen aan de uitvoering van dit jaarplan en coach je de behandelteams om het gewenste resultaat te behalen.

  Vanzelfsprekend werk je daarvoor samen met je collega Teamleider Behandeldienst en je collega Teamleiders Zorg. Je ontvangt leiding van de locatiemanager

  Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 32-36 uur per week;
 • Een salaris volgens salarisschaal 55 CAO VVT, maximaal € 4.286,78 bruto fulltime;
 • Op basis van kennis en ervaring kan een arbeidsmarkttoeslag van toepassing zijn;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen;
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Laurens Academie

  Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

  Cursussen

  Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

  6000 collega's

  Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.

  Sollicitatieprocedure

  Stap 1 : Je solliciteert

  Stap 2 : Screeningsgesprek

  Stap 3 : Persoonlijk gesprek

  Stap 4 : De match

  Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

  Afhandelijk van voorkeur voor de Noordoever : locaties Antonius Binnenweg en Avanze (revalidatie, palliatieve zorg en chronische zorg) of de Zuidoever : locaties Intermezzo Zuid en Cadenza Zuid (revalidatie en palliatieve zorg).

  Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

  Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten.

  Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

  LinkedInFacebook Instagram

  Contact FAQ Privacy

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier