Bijbaan logistiek Hoogeveen (zaterdag en avonddiensten)
Beter Bed
Hoogeveen 
3 dagen geleden

Geen dag is hetzelfde

In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Je bent bezig met het gehele logistieke proces : van opslag tot en met levering.

De ene dienst ben je op pad samen met een chauffeur en bezorg je onze klanten door heel Nederland een betere nachtrust. Aangekomen bij de klant thuis, monteer je onze producten, zet je ze op z’n plek, geef je uitleg en drink je een kop koffie met de blije ontvanger.

De andere dienst werk je in ons magazijn. Hier ontvang en verzamel je bedden, matrassen en bed textiel en voer je alle voorkomende werkzaamheden uit zodat alles tijdig klaar staat om naar onze klanten te bezorgen.

Functie-eisen

 • Je bent flexibel inzetbaar op diverse onderdelen binnen het logistieke proces;
 • Je bent beschikbaar in de avonden en op de zaterdag;
 • Je bent sociaal en werkt graag met anderen om je heen;
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen en weet van aanpakken;
 • Je houdt van vrijheid en ziet een beetje sjouwen als een fijne work-out onder werktijd.
 • Join a winning team!

  Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten.

  Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat.

  Behalve een marktconform salaris en aantrekkelijke personeelskorting zou je door de fijne sfeer bijna vergeten dat het werk is!

  Enthousiast geworden?

  Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

  Bijbaan Logistiek (zaterdag en avonddiensten)

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier