Teamleider / Coördinator / Floormanager Zwembad bij Center Parcs De Eemhof
BL CP Europe
Zeewolde, PAYS-BAS
5 dagen geleden

Functie

Banen op het park - Zwembad

Functietitel

Teamleider / Coördinator / Floormanager Zwembad bij Center Parcs De Eemhof

Functieomschrijving

Als Teamleider Zwembad ben je samen met je collega Teamleiders en de Safety & Pool Manager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het zwembad, de Aqua Mundo.

Bezorg jij met jouw team voor een WOW beleving voor onze badgasten?

Nieuwsgierig naar wat deze baan inhoudt? Je gaat het leukste team (mede)aansturen. Je coacht hen door ze oprechte aandacht te geven en ondersteunt jouw team op een inspirerende en energieke manier, zodat zij niet alleen een leuke tijd hebben, maar ook goed presteren.

Als Teamleider Zwembad stuur je samen met de andere Teamleiders ongeveer 40-70 medewerkers in het zwembad aan. Jullie zorgen ervoor dat de werkzaamheden binnen de Aqua Mundo in goede banen worden geleid.

Daarnaast maak je het dagrooster, verwelkom je nieuwe medewerkers en stagiaires en maakt ze helemaal wegwijs in ons zwemparadijs.

Verder houdt je toezicht op onze badgasten en zorg je voor een veilig en schoon tropisch zwembad volgens de richtlijnen die zijn vastgesteld in de WHBVZ.

Als Teamleider treed je op in geval van calamiteiten, ongevallen en incidenten binnen het zwembad.

Daarnaast test je de waterkwaliteit. Dit doe je door monsters te nemen en deze te analyseren. Mochten er afwijkingen zijn, dan onderneem je actie.

Je ziet toe dat er lichte schoonmaakwerkzaamheden worden gedaan en je verricht lichte onderhoudstaken. Deze taken voer je uit in samenwerking met onze afdeling Technische Dienst die alle kennis hiervoor in huis hebben.

Op deze manier zijn wij samen verantwoordelijk voor ons mooie, goed onderhouden en veilige zwemparadijs.

Per park organiseren wij verschillende leuke zwemactiviteiten die jij (mede) begeleidt. Denk hierbij aan bodyboarden, baby zwemmen en zeemeermin zwemmen.

Aantal uur per week

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier