Orderpicker bijbaan
Randstad
EINDHOVEN, NL
4 minuuten geleden

BIJBAAN - ORDERPICKER STUDENT- EINDHOVEN - PARTTIME

Heeren Groenten en Fruit is op zoek naar iemand die in op zoek is naar een bijbaan in de logistiek als orderpicker. Het betreft een parttime functie waarbij je zelf kan aangeven welke dag je kan werken.

Het is mogelijk om vanaf 15.00 uur te starten tot ongeveer 19.00 uur. Op vrijdag moet je beschikbaar zijn tot 22.00 uur.

Ook kun je werken op zaterdag!

Kortom : genoeg keuze om een bijbaan te hebben die bij jou past!

Wie is Heeren groenten en fruit?

Heeren Groenten & Fruit BV. is een groentenverwerkingsbedrijf en groothandel in groenten en fruit. Ze hanteren 4 kernwaarden : kwaliteit, klantgerichtheid, duurzaamheid en flexibiliteit.

Op deze manier leveren zij hun klanten iedere dag opnieuw dagverse groenten en fruit van de allerbeste kwaliteit.

Wat ga je doen?

In de functie van orderpicker ga je aan de slag met het inruimen van de binnengekomen goederen. Daarnaast zal je ook orders klaarmaken.

Als orderpicker zorg je ervoor dat de bestellingen voor de klanten op tijd klaar zijn. Je zoekt de producten bij elkaar, controleert de kwaliteit en maakt de bestelling in orde en verzendklaar.

Wat zoeken wij?

De medewerkers van Heeren Groenten en Fruit zijn de sleutel tot succes. Ze verwachten van al hun medewerkers om iedere dag dat ze aan het werk zijn te handelen in lijn met de kernwaarden.

Dit betekent dat jij inzet toont, betrouwbaar bent, accuraat en kwaliteitsbewust bent en rekening houdt met de hygiëneregels.

Wat bieden wij?

Een functie bij een gezellig en groeiend bedrijf, waarbij de inzet van de medewerker zeker wordt gewaardeerd. We bieden een marktconform salaris en wanneer je verder dan 10 km van het bedrijf afwoont ontvang je ook een reiskostenvergoeding.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Dennis, Susan, Nicky & Tim

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier