Digital Transformation Lead 2CNNCT
Finext
Rotterdam, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat is je rol als Digital Transformation Lead?In deze rol ga je te werk als specialist binnen het vakgebied van Digitale Transformatie.

Jij hebt het overzicht over de verschillende bedrijfsprocessen. En bent de schakel tussen het project en / of programma en slaat de brug met bedrijfsstrategie.

 • Binnen de transatie ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de projectdoelstellingen. Je helpt de klant met : Hun visie te definiëren;
 • Hun bedrijfsprocessen te optimaliseren;Selecteren van de juiste oplossingen, bijvoorbeeld ERP-oplossingen;Begeleiden in de implementatiefase.

  Een praktisch inzicht in je tijdsbesteding zou er ongeveer als volgt uitzien : 40% operationeel,20% tactisch,10% strategisch,30% meetings.

  Om er zeker van te zijn dat jij jezelf blijft ontwikkelen en wij de best diensten aan onze klanten kunnen aanbieden. Zullen wij je verder trainen op het gebied van digitale transformatie en bedrijfsprocessen.

  Tijdens de projecten zal jij intensief samenwerken met de senior project lead en het team van consultants.Wat brengt 2-cnnct jou?

  Wij zijn een jong bedrijf binnen een sterk netwerk van gelieerde ondernemingen. We delen een aantal gemeenschappelijke waarden die de basis zijn van wederzijds vertrouwen.

  Door samen te werken in een netwerk van teams bieden we een krachtige combinatie van dienstverlening en kennis.2-cnnct geeft je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen als specialist, maar daagt je ook uit om de ondernemer in jezelf te ontwikkelen.

  Je krijgt een hoop vrijheid om je eigen werk in te delen. Daarnaast ben je deel van een hecht team. Met zijn allen zijn we enthousiast om de beste oplossing voor onze klanten te vinden.

  We geloven sterk in het delen van kennis, samen te werken en verbonden te blijven.Wat breng jij ons?Bachelor of master degree in Finance, IT of Business Administration3 5 jaar ervaring in het vakgebied van digitale transformatieVerstand van bedrijfsprocessen (financiele en / of operationele proceskennis is een harde eis)Aantoonbare Project Management ervaring (bijvoorbeeld agile of prince 2)Uitstekende communicatie skills ( Nederlands & Engels)Je bent resultaat en klant gedreven, maar daarbij verlies je niet het proces en de vereiste kwaliteit uit het oogJe vindt het leuk om kennis te delen met anderen, je bent een teamspeler en netwerkerEn als laatste vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken en heb je een sterk ontwikkelde commerciële antenne.

  Je volgt met plezier alle laatste ontwikkelingen in digitalisatie van en over bedrijfsprocessen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier