Medewerker welzijn (20 tot 32 uur per week)
Cicero Zorggroep
Brunssum, Limburg
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als medewerker welzijn creëer je een zinvolle daginvulling voor onze cliënten. Dit doe je door met elke cliënt en zijn of haar naasten in gesprek te gaan.

Je leert de cliënt zo goed mogelijk kennen zodat je kunt achterhalen waar wensen liggen. Vervolgens draag jij zorg voor de invulling van deze wensen, zowel op individuele basis, maar ook in groepsactiviteiten.

Een groot onderdeel hiervan is het ontwikkelen, organiseren, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten die zijn voortgekomen uit de wensen en behoeften van de individuele cliënt.

Hierbij leg je verbinding met collega’s binnen en buiten de dagbesteding en zoek je verbinding met externe aanbieders. Tijdens de activiteiten begeleid je de cliënten en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Je hebt een duidelijke visie op je vak, en daarbij ook een signaalfunctie. Je schakelt tijdig met familie, mantelzorgers en collega’s zodat onze cliënten optimale zorg ontvangen.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.

500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden : vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 4.
 • Je hebt reeds relevante werkervaring opgedaan binnen de ouderenzorg.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je legt makkelijk contact en gaat op een respectvolle manier om met cliënten en collega’s.
 • Je bent flexibel, initiatiefrijk en servicegericht.
 • Wat bieden wij jou?

  De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid het dienstverband om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

  De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 35 (minimaal € 1.

  902,93 bruto per maand en maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

  Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

  Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen.

  Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier