Bijbaan/Studentenbaan - Promotiewerker in Promoteam
CPM
Zuid-holland, Nederland
6 dagen geleden

Weet jij mensen te overtuigen met jouw inspirerend verhaal en hou je van werken in de frisse buitenlucht? Heb jij een leuke babbel en wil je daarmee een lekker salaris (12,50€ per uur) verdienen?

Dan ben jij die sociale en enthousiaste Ambassadeur die wij zoeken! Lees snel verder en solliciteer! Let op : Het is een vereiste dat je de Nederlandse taal op hoog niveau beheerst (schriftelijk én mondelijk).

Werklocatie : bij jou in de regio Horen zij nog elke toon van die mooie muziek die ze zo waarderen? Horen ze de vogeltjes nog fluiten in de lente?

Zien ze nog de kleinste details, zoals blaadjes aan de bomen en herkennen ze nog alle gezichten van veraf?Jouw functie als AmbassadorAls Ambassadeur spreek je op een leuke en enthousiaste manier winkelend publiek aan.

Via een origineel concept maak je hen bewust van het functioneren van hun ogen en oren en je hen gaat helpen om de eerste stap te zetten naar verbetering.

Je hoeft dus niks te verkopen op straat.Vanaf januari 2019 bieden wij diverse promotie concepten aan, die de Specsavers winkels kunnen inboeken (vooral op zaterdag, maar ook op vrijdag en zondag).

De ene keer ben je een glazenwasser die de brillen van de mensen poetst, de andere keer ben je met leuke promotieactiviteiten bezig.

Bij ieder concept staat meer traffic genereren centraal. Daarnaast kun je direct online afspraken inboeken. Jouw doel is mensen bewust te maken van hun gehoor en zicht en vooral te helpen om dit te verbeteren, zodat ze weer volop van het leven kunnen genieten.

Let op : Het is een vereiste dat je de Nederlandse taal op hoog niveau beheerst (schriftelijk én mondelijk).Wat gaan wij voor jou betekenen?

Je gaat werken in jouw regio, waar je in de buurt van de Specsavers winkel staat om zoveel mogelijk mensen aan te spreken.

Je werkt ongeveer 5 uur per dag, vaak tussen 10 : 30 -15 : 30, waarbij je 4 uur buiten staat. Je ontvangt een contract voor 6,5 of 13 uur per week.

Het salaris bedraagt €12,50 per uur. Je staat buiten, daarom krijg je van ons een leuke Specsavers outfit. Ook krijg je een tablet, powerbank en datakaart om op locatie je werk te kunnen doen.

Voordat je aan de slag gaat krijg je een uitgebreide product training, zodat je goed voorbereid aan het werk kan. Wie ben jij?

Omdat de doelgroep van Specsavers 35+ is, zijn wij ook op zoek naar Ambassadeurs die zich kunnen identificeren met deze leeftijdscategorie.

Verder ben jij tussen woensdag t / m zondag minimaal 2 dagen beschikbaar en vind je het interessant om meer te weten te komen van de wereld van de audiciens / opticiens.

 • Verder herken jij je in deze eigenschappen : Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal op mondelijk én schriftelijk niveau;
 • Enthousiast en vriendelijk; Goed luisteren en spontaan; Doel- en resultaatgericht; Lef en representatief; Volwassen en flexibel.

  Net zo enthousiast geworden als wij?Dan willen we graag met jou in gesprek komen! Solliciteer via de button, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

  Heb je vragen, stuur deze naar cpm thenextcrowd.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier