Teamleider Gehandicaptenzorg (28-36 uur)
Aatop
Regio Dordrecht, Netherlands
10 uur geleden

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de zorg? Bezit jij leidinggevende capaciteiten en wil jij die graag combineren met het werken met bewoners met een verstandelijke of meervoudige beperking?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamleider voor een woongroep waar mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking wonen, logeren en / of werken.

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg die door jouw team geboden wordt en het functioneren van de medewerkers.

Naast je leidinggevende functie ben je zelf ook werkzaam in het team, waarbij je zorg draagt voor een zingevende daginvulling en inspeelt op een wisselende zorgvraag van de bewoners.

Dit ben jij

 • Je bent in het bezit MBO 4- of HBO-diploma op het gebied van Persoonlijk Begeleider of Verpleegkunde. Daarnaast beschik je over leidinggevende capaciteiten en heb je ervaring met een coördinerende rol of potentie voor een dergelijke functie.
 • Je bent verantwoordelijk, niet conflictvermijdend en thuis in een coachende rol.
 • Je bent opmerkzaam, weet lichamelijke en psychische problemen te signaleren, en bewoners aan te voelen en daarmee te anticiperen op hun behoefte.
 • Je onderschrijft de visie van de organisatie en bent lid van een van de reformatorische kerken.
 • Hier ga je werken

  Je bent werkzaam op een woongroep waar mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking wonen, logeren en / of werken.

  Hier wonen 8 bewoners, waarbij het functioneren achteruit gaat met het toenemen van de leeftijd. De organisatie is een reformatorische zorginstelling, werkzaam in de gehandicaptenzorg, met locaties door het hele land.

  Dit krijg je

 • Een leerzame, betekenisvolle functie waarbij je je reformatorische identiteit kan combineren met je professionaliteit.
 • Coaching, ondersteuning en interne scholingen.
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 45, €2.006,- tot €3.069,-, afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier