Kopie van Vulploegmedewerker
Aldi
Apeldoorn, NL
6 dagen geleden

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud : wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat.

Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de formule en filialen. Hier hebben we naast onze huidige collega’s veel nieuwe collega’s voor nodig.

Gedreven mensen die deze vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.

Als vulploegmedewerker werk je in een leuk en gezellig team. Je vult de schappen en zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet.

Het is best pittig, maar als je dan klaar bent, staan alle vakken netjes vol en dat geeft een goed gevoel! In deze functie heb je ook een rol naar de klanten toe.

Als ze vragen hebben sta je ze vriendelijk te woord en help je ze waar nodig. Een glimlach van een klant geeft je dag extra glans.

Een echte aanpakker. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden.

 • Je bent 15 jaar of ouder
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Met de ruime openingstijden van de supermarkt is het voor jou gemakkelijk om jouw (bij)baan binnen je al zo drukke leven te passen.

  De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen.

  Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst.

  Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

  Wat wij jou te bieden hebben :

 • goed salaris
 • teambonus
 • ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

  Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze carrière pagina.

  Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http : / / www.aldi.nl / verantwoord .

  Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier