Allround verkoopmedewerker tankstation
Arbeidskracht Groep B.V
Horst, NL
5 dagen geleden

Ben jij flexibel, gastgericht en op zoek naar een nieuwe werkplek? Werk je graag met eten & drinken, heb jij ervaring in de horeca en zorg jij voor tevreden klanten?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt!

Voor een klant mooi tankstation Horst zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Het is een mooi tankstation met diverse pompen en een shop met bakery.

Dit betekent dat je op deze locatie kassa-diensten draait maar ook werkzaam bent in de bakery waar je zorgt voor lekkere broodjes en warme snacks.

Natuurlijk houd je ook samen met jouw collega’s de winkel en het tankstation netjes, schoon en op orde.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel :

 • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
 • Je hebt affiniteit met eten & drinken, je zorgt voor lekkere belegde broodjes, warme gerechten en een goede kop koffie;
 • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar tussen 06 : 00 22 : 00 uur. Bij drukte en in vakantieperiodes ben je bereid om extra uren te maken;
 • Je bent communicatief vaardig en zorgt voor een warm welkom bij iedere gast.
 • De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

  Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

  Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

  Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

  Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08 : 30 17 : 00 uur) bellen op 033-4228000.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier