Sales medewerker / Representative (€2.000-€2.200)
Smartprofile
Bergen op zoom, Noord-brabant, Nederland
1 dag geleden

Wil jij je Sales carrière een boost geven en samenwerken met mooie partijen zoals Microsoft, Google en BMW? Dan is deze functie iets voor jou! Wij bieden je een salaris tussen de €2.

000 en €2.200 en een modern arbeidsvoorwaardenpakket. Lees snel verder en sollicteer!

Het goed beheersen van de Nederlandse taal is noodzakelijk en inherent aan de functie.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het achterhalen van (bedrijfs)informatie en het inplannen van afspraken voor de accountmanagers.

Binnen hun doelgroep spreek je managers, afdelingshoofden of zelfs directeuren van multinationals en grote bedrijven.

Daarnaast is jouw project zeer afwisselend : zo kan je het ene moment bezig zijn met het laatste softwarepakket of mobiliteitsoplossing, om bij de volgende campagne mensen uit te nodigen voor een trendy event.

Kortom : Je bent een belangrijk onderdeel van een klantteam dat alles op alles zet om niet alleen de klant tevreden te houden, maar ook de klant van de klant.

Erg afwisselend en uitdagend dus!

Wie ben jij?

 • Ik kan (of wil leren) een gesprek aan te knopen met iedereen, ongeacht de tijdstip of de titel op het visitekaartje.
 • Ik ben iemand met een luisterend oor, oog voor detail en lef c.q. stalen zenuwen om door te vragen.
 • Ik ben iemand die niet bang is om meer te leren over ICT of wagenparkbeheer / mobiliteit (fleet) en de producten van onze klanten zoals Microsoft of BMW.
 • Ik wil graag mijn visie op sales en marketing verbreden door samen te werken met verschillende marketing- en verkoopteams van A-merken.
 • Ik heb ambitie om mezelf te ontwikkelen in sales en marketing om uiteindelijk verschillende rollen te vervullen in de organisatie of daarbuiten.
 • Ik ben 24-38 uur per week beschikbaar.
 • Wat wij doen

  Wij bij Smart Profile maken B2B marketing & sales activiteiten effectiever op basis van markt intelligentie. Het hoofddoel van Smart Profile is het realiseren van potentieel.

  Dit kan door Markt Intelligentie en Demand Generation aan elkaar te koppelen. Op deze manier verkrijgt het marketing & sales team continu meer inzichten in de markt om zo effectief mogelijk te verkopen.

  Op basis van diepgaande inzichten in de Top 25.000 Benelux organisaties, is Smart Profile in staat om de beslissers bij deze organisaties heel effectief te bereiken via online kanalen, e-

  mail en telefoon. Klanten zijn onder andere Microsoft, Apple, Amazon, Leaseplan en Jaguar Land Rover.

  Enthousiast?

  Reageer dan snel door te klikken op de sollicitatiebutton en je gegevens achter te laten. Een van onze recruiters Hilde Wilborts of Margje de Groot zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier