Front end developer
YACHT
Hilversum, NL
18 dagen geleden

Over de functie

Is het jouw passie ideeën om te zetten naar een werkend product, kan je niet wachten om mee te ontwikkelen aan onze apps, websites en andere (toekomstige) applicaties die een groot publiek van Nederland raken?

Het team Sites & Apps van de afdeling Technologie zoekt een gedreven en getalenteerde Front-end Developer.

In de rol als Front-end developer ben je verantwoordelijk voor de algehele gebruikerservaring op onze online platformen.

Je zorgt ervoor dat de radiosites (radio 1 t / m 5 en FunX) en redactietools optimaal functioneren op alle mogelijke devices.

Je werkt samen met onze andere developers aan het optimaliseren van onze producten (bijvoorbeeld de stemtool die gebruikt wordt voor de Top2000).

Je bent in staat gebruikersbehoeften en complexe vraagstukken om te zetten in creatieve, innovatieve en vooral intuïtieve oplossingen die aansluiten op het diverse publiek van de NPO.

Ervaring op gebied van UX is een pré voor deze functie.

Wat ga je doen?

In overleg met de Producteigenaar breng je samen met een UX designer, Visual designer en interne en externe (full-stack en back-

end) developers activiteiten in kaart, die kunnen leiden tot het verbeteren van bestaande features en zet je ideeën om tot realisatie.

Je bent samen met de rest van het team betrokken bij de ontwikkeling vanaf een eerste conceptfase tot het maken van user flows, low-

fidelity designs en high-fidelity prototypes tot de uiteindelijke implementatie van designs. Je weet vraagstukken die betrekking hebben tot Front-

end ontwikkeling te herkennen en dinst er niet voor terug om concepten ter discussie te stellen en nieuwe ideeën in te brengen.

Daarnaast ga je werken aan het dashboard voor de dj’s. Dit dashboard wordt onder andere gebruikt om berichten van luisteraars te kunnen lezen (sms, app, twitter).

Op termijn moet dit dashboard herbouwd gaan worden om de UX voor de dj’s te verbeteren.

Je weet goed om te gaan met feedback van je team, je bent positief kritisch en weet je werk goed te onderbouwen met argumenten.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol als Front-end developer en een bijpassend portfolio.
 • Je hebt ruime ervaring met Javascript, HTML(5), React en / of Angular, CSS / Sass.
 • Je hebt ervaring met responsive design en front-end performance-optimalisatie.
 • Je bent bekend met Git, JIRA en agile werkomgevingen.
 • Je bent een echte aanpakker, teamplayer, enthousiast en iemand die pro-actief meedenkt in het vinden van oplossingen.
 • Pre’s voor deze functie zijn :

 • Kennis van VUI & UI Motion design.
 • Kennis van prototyping tools zoals Principle of andere vergelijkbare prototyping tools en design tools zoals Sketch, Adobe Indesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop.
 • Kennis en ervaring met CI / CD.
 • Ervaring met het handelen van hoge piekbelasting in applicaties.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Een gezellig, jong en dynamisch team en uitdagende werkomgeving waar persoonlijke groei en ontwikkeling gestimuleerd wordt.

  Je zit dicht op het vuur wat betreft nieuwe-media ontwikkelingen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Omroeppersoneel en in lijn met de zwaarte van de functie (6% eindejaarsuitkering, 200 vakantie-

  uren (ongeveer 5,5 weken)) . Het salaris voor deze rol is maximaal €4.786,54 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van je werkervaring.

  Ook een thuiswerkdag behoort tot de mogelijkheden.

  Bedrijfsinformatie

  Werken bij NPO betekent samen bouwen aan een sterke publieke omroep in Nederland. Een publieke omroep die dagelijks van waarde is voor onze samenleving.

  Herkenbaar, wendbaar en open voor iedereen. Met content die prikkelt en nieuwsgierig maakt. Om begrip van zaken en voor elkaar te stimuleren.

  Want dat brengt Nederland verder. Daar geloven ze in bij NPO en daar zetten ze zich met hart en ziel voor in.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier