Consultant On Site
Randstad
Eindhoven, The Netherlands
19 uur geleden

Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Als Consultant On Site zit je inhouse bij gemeentelijke opdrachtgevers in Zuid-Brabant.

Hierdoor weet je precies wat er bij de gemeente speelt. Je signaleert ontwikkelingen bij de klant en speelt hier goed op in.

Jouw doel is om de dienstverlening verder uit te breiden. Daarbij werk je nauw samen met de recruitment consultants van Yacht, Freelancers en eventueel andere leveranciers.

Je bent verbonden met de professionals en als ze in dienst komen zorg je voor goed werkgeverschap. De gemeentelijke opdrachtgevers in Zuid-Brabant zijn al 4 jaar klant van Yacht Inhouse Services en hebben onlangs weer de samenwerking met ons verlengd voor 6 jaar!

HET PROCES VAN INHUUR MANAGEMENT

Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en uitvoeren van het volledige proces van inhuur management. Dat betekent dat je veel gesprekken voert met directie, management en HRM om je te verdiepen in de klantvraag.

Omdat je de juiste vragen stelt, heb je snel scherp wat er speelt. Zo kun je inspringen op ontwikkelingen en de klant hierover adviseren.

REGIE VOEREN OVER DE WERVING EN SELECTIE

Voor zowel de klant als voor Yacht manage jij het volledige proces van werving en selectie. Je stelt werk-, administratie- en facturatieprocessen op en zorgt ervoor dat alles aan de wet- en regelgeving voldoet.

Tegelijkertijd zet je de recruitment consultants aan het werk om de beste kandidaten voor deze specialistische functies te vinden en te plaatsen.

ONDERHOUDEN VAN EEN STERK NETWERK

Zijn er professionals nodig buiten het netwerk van Yacht? Dan schakel je snel met andere detachering partijen en maak je goede afspraken.

Gelukkig neem jij een uitgebreid netwerk mee van zowel professionals als leveranciers. Handig, want dat komt je ook goed van pas bij de acquisitie en het binnenhalen van nieuwe projecten bij de klant.

DIT ZEGGEN ANDERE CONSULTANTS ON SITE

De afgelopen twee jaar heb ik bij vier grote klanten het gehele proces van inhuurmanagement opgezet en geïmplementeerd. Om dat voor elkaar te krijgen schakel ik veel met HR-managers en afdelingshoofden om de informatie te verzamelen die ik nodig heb.

En ik geef veel presentaties in de verschillende MT’s om toe te lichten wat het nieuwe proces voor hen gaat betekenen. Ik geloof in wat we doen.

Het is dus een kwestie van laten zien wat je doet en wat het oplevert. Mijn netwerk bij Yacht komt daarbij goed van pas.

Ik weet namelijk van heel veel een beetje, maar ik ben natuurlijk niet op alle terreinen een specialist. Dat hoeft ook niet.

Want als je weet wat je niet weet, kun je die informatie gaan verzamelen. Zo bel en spar ik veel met mijn Yacht-collega’s.

Kennis hoeft niet noodzakelijkerwijs alleen bij mij te zitten, het gaat erom dat ik aan de klant laat zien dat Yacht het allemaal in huis heeft.

Sharon Willemsen, consultant on site

WAAROM YACHT

Werken bij de nummer 1 HR-dienstverlener van Nederland biedt jou tal van voordelen. In een inspirerende werkomgeving ga jij samen met professionele en gemotiveerde collega’s aan de slag.

Carrièremogelijkheden zijn er in overvloed. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, neem deel aan innovatieve projecten en kies je eigen pad in een diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland.

Ook de stap naar een internationale carrière is snel gemaakt. Kortom : de wereld ligt aan je voeten bij de koploper in de wereld van werk.

ARBEIDSVOORWAARDEN IN HET KORT

 • Een functie in schaal 7 (junior), 8 (medior) of 9 (senior) met een salaris tussen de € 2261,- en € 4715,- afhankelijk van achtergrond en ervaring;
 • Leaseauto
 • Choose your own phone regeling, thuiswerkplek budget en laptop;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland;
 • Inspirerende collega’s die voor je klaarstaan;
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag;
 • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor o.
 • a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding.

 • Een goede pensioenregeling, aantrekkelijke bonusregeling en interessante aandelenregeling.
 • WAT WIJ VRAGEN

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma en minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en woont binnen haalbare reisafstand van Eindhoven;
 • Je hebt je sporen verdiend op commercieel vlak en bent communicatief sterk zodat je op diverse niveaus weet te overtuigen;
 • Jij weet snel wat de klant belangrijk vindt, kunt een koers uitzetten en de organisatie met jouw overtuigingskracht daarin meenemen;
 • Je neemt een relevant netwerk mee en hebt ervaring met het opbouwen van relaties;
 • Je hebt ervaring met procesgericht aansturen en bent zeer resultaatgericht.
 • Je werkt gestructureerd, bent flexibel, betrokken en actiegericht.
 • Kennis van het sociaal domein of ruimtelijk domein is wenselijk.
 • MAAK KENNIS MET YACHT

  Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij zijn continu op zoek naar de juiste verbinding tussen professionals en onze toonaangevende opdrachtgevers.

  We hebben het vrijwel nooit mis. Hoe dat kan? Doordat we zowel de professionals als onze opdrachtgevers écht kennen. Wij selecteren onze professionals op uitmuntend vakmanschap en op die speciale mix van skills.

  Deze combinatie zorgt ervoor dat zij het verschil kunnen maken. Met als ultiem doel : optimaal resultaat leveren en de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

  MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

  Ben jij de beste in je vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij een toonaangevende organisatie? Dan leren we jou graag kennen.

  Solliciteer direct of neem voor inhoudelijke vragen contact op met Hanneke Reutelingsperger via 06-43000793 (ook voor Whatsapp) of

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier