Leerkracht Bovenbouw Gezocht!
Maandag
Amsterdam, Netherlands
6 dagen geleden

Over de functie

Moet jij er ook zo om lachen als een leerling uit groep 7 je ineens een bijdehante vraag stelt? Zoek jij de uitdaging die bij de bovenbouw hoort? Lees dan snel verder!

Werken als leerkracht bij Maandag®, wat betekent dat voor jou?

We houden contact! Ik zoek samen met jou uit waar je gelukkig van wordt in je werk. Op basis van een kennismakingsgesprek zoeken we samen naar jouw ideale opdracht op een basisschool.

Word je helemaal blij als een leerling een verrassend volwassen vraag stelt? Of ga je tevreden naar huis als je merkt dat je leerlingen dankzij jou zelfstandiger kunnen werken dan gisteren?

Dan hebben wij gegarandeerd een opdracht die perfect bij je past!

Bij Maandag® kom je niet alleen in een warm bad terecht, we zorgen er ook voor dat het bad warm blijft. Dat betekent dat we onder andere regelmatig bij je langs komen om te kijken hoe het met je gaat.

Daarnaast mag je gebruik maken van ons ruime aanbod aan trainingen en cursussen om nóg meer te groeien als leerkracht. Ook kom je via borrels en andere leuke uitjes van Club Maandag® in contact met collega’s uit het hele land!

Werken voor Maandag® betekent werken vanuit flexibele zekerheid. Je werkt op één of meerdere scholen in een jaar, maar op basis van een (vaste) aanstelling bij Maandag®.

Zo ben je voorzien van afwisselend werk, zonder dat je in hoeft te leveren op zekerheid. Kortom : bij Maandag® zijn we betrokken bij jouw werkgeluk als leerkracht.

Wat mag je verder van ons verwachten?

 • Een mooi salaris conform de cao primair onderwijs.
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, daar kun je mee thuiskomen!
 • De mogelijkheid om jezelf als leerkracht te blijven ontwikkelen via onze Maandag® Academy.
 • Persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon.
 • Functie eisen

  Wanneer kom je in aanmerking voor dit pretpakket?

 • Je beschikt over een pabo-diploma, of bent in de afrondende fase van deze opleiding.
 • Je pedagogische en didactische vaardigheden staan als een huis.
 • Je kunt leerlingen motiveren en beschikt over een natuurlijk overwicht in de klas.
 • Je bent een flexibele leerkracht en houdt van een uitdaging!
 • Over het bedrijf

  Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf.

  Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit.

  Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team.

  Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier