Cloud Specialist - Microsoft Azure
Unit4
The Netherlands
9 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een Cloud Specialist voor onze afdeling Unit4 Cloud Services. Als Cloud Specialist ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van Cloud diensten.

Wat ga je doen?

Bedrijven zijn continue op zoek om kosten te besparen, flexibiliteit te verhogen en IT-problemen te verminderen. Dit is dan ook de reden waarom bedrijven steeds minder vaak software zelf aanschaffen en steeds meer gebruik maken van SaaS diensten.

Als Cloud Specialist werk je samen met onze softwareontwikkelaars om softwareoplossingen van Unit4 steeds makkelijker als SaaS oplossing beschikbaar te stellen voor klanten.

Je werkt aan de (verdere) ontwikkeling van onze Public Clouddiensten en ontwerpt, test, integreert, implementeert en documenteert nieuwe Cloud producten en diensten.

Samen met collega's zorg je voor een Cloud oplossing waardoor het voor onze klanten makkelijk is om hun IT omgeving te verhuizen naar de Cloud.

Je streeft naar een innovatieve oplossing met een korte implementatietijd en lage implementatiekosten.

Jouw aanpak

Je vindt het leuk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen binnen de Public Cloud en Azure in het bijzonder. Nog belangrijker : je gaat ze verder ontwikkelen en toepassen voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Samen met je team brainstorm je over nieuwe ideeën om zo gezamenlijk de meest succesvolle Clouddienst te creëren.

Als Cloud Specialist vind je het leuk om actief een bijdrage te leveren aan R&D kennissessies binnen Cloud Services. Tijdens deze sessies enthousiasmeer je collega's over onze Cloud oplossingen en discussieer je over hoe nieuwe ontwikkelingen en technieken kunnen worden toegepast in onze dienstverlening.

Wij vragen

 • Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma op het gebied van informatica of gelijkwaardig;
 • Je neemt initiatief in het ontdekken van nieuwe technieken en hebt een passie voor Public Cloud;
 • Je hebt kennis en ervaring met Azure en Powershell scripting;
 • O365 en InTune;
 • Kennis van OMS / Application Insights is een pré.
 • Wij bieden

 • Een aantrekkelijk salaris met een leaseauto;
 • Je krijgt alle ruimte om bij te blijven op het gebied van de nieuwste trends en technieken in jouw vakgebied.
 • Een informele bedrijfscultuur waarin je alle mogelijkheden hebt je ideeën te realiseren en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Samenwerken in een internationale omgeving met enthousiaste en gedreven collega's.
 • Unit4

  Wij zijn Unit4, een wereldwijde speler in business software met meer dan 4.000 medewerkers in 26 landen. Een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties.

  Wij zorgen ervoor dat mensen in hun werk of op school gebruik kunnen maken van de nieuwste applicaties. Unit4 is in business for people.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier