Talent Manager
Danone
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden
source : Experteer

Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzame groei van Danone, door onderdeel te zijn van een divers team dat talentvolle medewerkers werft en ontwikkelt binnen de Benelux organisatie?

In deze uitdagende functie ben jij de expert op het gebied van recruitment en ontwikkeling van talenten binnen jouw functiegebied.

Als Talent Manager zorg je ervoor dat je de beste medewerkers werft voor Danone in de Benelux, vanuit de externe arbeidsmarkt of vanuit de Danone organisatie wereldwijd.

Je belangrijkste missie is het aantrekken van de juiste medewerkers en het verzorgen van de best mogelijke candidate experience .

Je bent een zelfstarter, een game changer en een netwerker.Over de functieHet ontwikkelen van medewerkers is fundamenteel voor het succes van ons bedrijf.

In aanvulling op de recruitment activiteiten die je uitvoert, ben je ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de talenten werkzaam in een Quality en R&I functie in de Benelux.

Centraal hierbij staat het begrijpen van de business context en hun wensen alsmede het vermogen om waardevolle partnerships op te bouwen zowel binnen als buiten Danone.

In samenwerking met je Head of Talent zorg je voor het vertalen van de Danone culturele waarden (CODES) in een maatwerk Talent Strategy plan voor jouw functiegebied.

Je hoofddoel is het werven, ontwikkelen en behouden van de beste talenten binnen jouw verantwoordelijke functiegebiedJe rapporteert aan de Head of Talent voor R&I en zult nauw samenwerken met de Talent Managers van de andere functies in de Benelux, onze back-office, Talent Scouts en Employer Branding team.

De standplaats voor deze rol zal 50% in Zoetermeer en 50% in Utrecht (de Uithof / Science Park) zijn.De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Zelfstandig managen van de recruitment activiteiten van begin tot eind in jouw functie gebied (Quality en R&I)Het in kaart brengen van de business prioriteiten van de functie voor het bouwen van een stevig functioneel talent planHet bouwen van interne en externe talent pipelines voor key posities binnen jouw functieSamenwerken met de functionele Directors en hun teams om het ontwikkelen van talenten intern te optimaliseren.

Het opstellen van een strategisch plan voor Talent ontwikkeling binnen Quality en R&I in de BeneluxHet voeren van kwalitatief hoogwaardige loopbaangesprekken om medewerkers te helpen bij hun carrière ambitiesOver jouVoor deze functie beschik je over een bachelor of master achtergrond in een voor HR relevante richting tesamen met minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van recruitment in een internationale, snel veranderende werkomgeving.

Je bent bereid in een Benelux setting te werken waarbij je aanwezigheid wordt gevraagd op meerdere locaties, met Zoetermeer en Utrecht als de meest belangrijke voor deze rol in verband met aanwezige stakeholders.

Je voelt je prettig in een veranderende werkomgeving en bent in staat je weg te vinden als niet alles duidelijk isJe bent veerkrachtig en flexibel met een hoge emotional agilityJe bent in staat partnerships op te bouwen binnen de HR community en functionele leiders zodat je invloed kunt uitoefenen op besluiten ook buiten jouw directe rol en functieJe bent bekend met het werken met dashboards en data-analyses en weet hoe je deze het best kunt gebruiken bij het opzetten van een gedegen actieplanJe beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschriftOver onsHet is Danone’s missie om middels voeding gezondheid te brengen aan zoveel mogelijk mensen in de wereld en we hopen dat wij mensen kunnen inspireren zich aan te sluiten bij deze bijdrage aan een gezondere wereld.

Wij zien dat consumenten elke dag opnieuw de keuze hebben welke impact te hebben op de wereld. Gezonde voeding vereist een gezonde wereld en dat is exact wat we willen bereiken met onze missie : One Planet One HealthBen jij een energiek persoon die in deze principes gelooft, dan past Danone bij jou! We bieden je een uitdagende rol in een ambitieuze organisatie, onderdeel van een groot internationaal concern, met een prettige, informele werksfeer.

Wie bieden mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen, o.a. door ons Learning & Development Programma en speciale trainingen.

Daarnaast bieden we een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een premievrij pensioen en diverse kortingen op (collectieve ziektekosten) verzekeringen en zelfs op Danone producten.

What’s next?Klik op de apply now button voor 20 februari 2020. Eerste ronde interviews vinden plaats op donderdag 5 maart 2020.

In verband met privacywetgeving (GDPR), kunnen we geen sollicitaties in behandeling nemen zonder specifieke toestemming.

Daarom verzoeken we je direct te solliciteren via onze carriere website jobs.danone.comHeb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Ingrid Cusiel, Head of Talent, via Ingrid.cusiel danone.com#LI-BNL

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier