Junior Field Service Engineer
Synsel Techniek
Alkmaar, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Locatie : regio AlkmaarDit bedrijf speelt altijd naadloos in op de wensen van haar klanten. Logistieke of procesmatige behoeften worden vervuld doormiddel van maatwerk machines en productielijnen die in eigen huis worden ontworpen en ontwikkeld.

Door het ontwerpen en produceren van turn-key oplossingen worden machines opgenomen die een op maat gesneden totaaloplossing bieden voor de klant.

Deze machinebouwer bedenkt hoogwaardige oplossingen met haar verpakkingsmachines en verpakkingslijnen voor het probleem van de klant.

Er staan altijd een serviceteam klaar van adviseurs en servicetechnici om een probleem adequaat op te lossen.Jij gaat als Junior Field Service Engineer de hele wereld over om complexe storingen van de machines bij de klant op te lossen.

Je werkt vanuit de regio Alkmaar, maar bent met name onderweg naar klanten. Onze relatie is specialist in het bedenken, ontwerpen en realiseren van verpakkingssystemen in eigen beheer.

Ben jij een Junior Field Service Engineer die het als uitdaging ziet om machines en productielijnen vlekkeloos te laten draaien?

Ben je geïnteresseerd in verschillende culturen en zie je het als een uitdaging om in het buitenland te werken? Lees dan snel verder!Functie-informatie : als Junior Field Service Engineer houd je je bezig met het analyseren en oplossen van complexe problemen en storingen aan machines en systemen bij de klanten wereldwijd op locatiehet aanpassen en ombouwen van de systemen en / of machinesje signaleert meer- en minderwerk en geeft adviezen over het gebruik en verbeteringen van de machinesje biedt als Junior Field Service Engineer ondersteuning en adviseert de monteurs en operators bij de klant op locatieincidenteel zal je zelf machines en systemen in bedrijf stellenFunctie-eisen : je beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of aanverwantje hebt zin om je verdiepen in de wereld van de machinebouwindustriehet verlenen van de beste service aan onze klanten spreekt je aanje hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taalje vindt het als Junior Field Service Engineer geen probleem om veelvuldig in het buitenland te verblijvenje bent een flexibele, stressbestendige teamplayer die klantgericht werktWij bieden : een goed basissalaris tussen de €2.

090 en €3.080 bruto per maandeen jaarcontract, met de intentie dit te verlengen tot onbepaalde tijdals Junior Field Service Engineer ga je aan de slag in een inspirerende werkomgeving waarin we continu op zoek zijn naar hogere toegevoegde waarde voor onze klantengoed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief : een leaseauto, telefoon, laptop en creditcard van de zaakuitstekende declaratie mogelijkheden en dagvergoedingenwanneer je verblijft in het buitenland krijg jij hiervoor uitstekende buitenlandtoeslagenvoor jou als Junior Field Service Engineer zijn er uitgebreide opleidingsmogelijkheden8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier