Vrachtwagenchauffeur CE tankwagen wegenbouw Koudekerk aan de Rijn
Randstad
Koudekerk aan den Rijn, NL, NL
12 dagen geleden
source : Joblift

Voor een opdrachtgever uit Koudekerk aan de Rijn zijn wij op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur (CE-rijbewijs) met technisch inzicht voor de distributie van bitumenemulsies.

Onze opdrachtgever is actief in het ontwikkelen, produceren, transporteren en aanbrengen van bindmiddelen voor bouw- en wegen toepassingen in industrie.

In Koudekerk aan den Rijn worden bitumen bewerkt waarna deze, met eigen sproeiwagen, in opdracht van aannemers door heel Nederland op asfaltwegen wordt gesproeid.

Bindmiddel wordt opgebracht om steenslag mee vast te plakken, waarna dit wordt gewalst.In de dagdienst ga je fulltime rijden met de bitumen.

Je komt daarbij door heel Nederland. Als distributie chauffeur rij volgens een vooraf vastgestelde dagplanning naar één of meerdere klanten (meestal 3 tot 5) waar d.

m.v. slangen vaste of mobiele tanks worden gevuld met bindmiddelen. Je starttijden liggen tussen 04.00 en 05 : 00 en je werkt dan tot 15.

00 of 16.00 uur.Het bezit van een certificaat ADR basis + tank en VCA basis is een pre maar deze zijn niet vereist.Wat bieden we je : Salaris en toeslagen volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer.

12,41 tot 16,21 bruto per uur (afhankelijk van je ervaring) dit is nog exclusief eventuele toeslagen. 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag (bij een fulltime dienstverband).

Reiskostenvergoeding. Een gedegen interne opleiding.Wat vragen we van je : Rijbewijs CE met Code95. Een Digitale Bestuurderskaart.

Je hebt technisch inzicht en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je bent in staat om zelfstandig te werken maar ook goed in teamverband, daarnaast beschik je over een flexibele instelling.

Je beschik over eigen vervoer.Waarom werken bij Randstad Transport : Persoonlijke begeleiding bij je werk en carrière als vrachtwagenchauffeur, bij ons sta jij centraal.

We bemiddelen je naar de mooiste, vaste chauffeursbanen. Een contract maar ook parttime of flexibel aan de slag, bij Randstad Transport kan je werken zoals jij wil.

Een stipte en correcte uitbetaling van je salaris en toeslagen. Altijd beloning volgens de CAO van de opdrachtgever. De mogelijkheid van deelname aan Pensioenfonds Vervoer.

Goede bij- en nascholingsmogelijkheden, bijvoorbeeld voor je Code95, VCA of ADR. Direct inzicht in je salaris en planning met de Mijn Randstad-

app. Jaarlijks 2 gratis dagkaarten voor het Truckstar Festival in Assen! (dit jaar op 27 & 28 juli).Is dit jouw chauffeursbaan?

Solliciteer dan direct!2160794 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier