Monteur W Installaties MBO | Installatietechniek | 2.500 - 4.000
WR.nl Solliciteren
Budel, Noord-Brabant
21 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Functieomschrijving

 • Wij zijn de specialist in werktuigbouwkundige installaties.
 • Ben jij werkzaam als monteur?
 • Heb jij ervaring in de installatietechniek?
 • Voor de vacature als Monteur Budel MBO ga je het volgende doen : Als monteur heb je afwisselend werk in de utiliteitsbouw.

  Je werkt aan kleine en grote wtb installaties, bestaand en compleet nieuw. Opleiding voor koeltechniek en behalen van lascertificaten behoren tot de mogelijkheden.

  Wat zoeken we?

  Je regelt en organiseert zelf je dagelijkse werk. Aan de hand van een schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken.

  Ook let je goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Monteur, die past in deze rol.

  Aanbod

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.

  500 tot Euro 4.000. Dit is voor een per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  Er is een goede reiskostenvergoeding. Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling. Het bedrijf hanteert de CAO Kleinmetaal.

  Het aantal vakantiedagen is 23. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou.

  Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Sollicitatie

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  WR.nl voor meer vacatures : Monteur "Ontwerper Koeltechnische Installaties, Ontwerpen Koelinstallaties, Engineer Koeltechniek, Engineer Koeling".

  In de buurt van : Mierlo, Sint-oedenrode, Rijen, Oosterhout, Tilburg, Haren, Eindhoven, Vught, Deurne, Gilze, Heeze, Rijsbergen, Capelle, Boxtel, Best, NB, Ravenstein, Alphen, Ransdaal, Bergen op zoom, Rosmalen, Helmond, Cuijk, Oss, Boxmeer, Geldrop, Den bosch, Aalst, Oudenbosch, Breda, Etten-leur, Schijndel, Oisterwijk, Roosendaal, Zevenbergen, Nb, Noord-Brabant.

  Functie eisen

 • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 / 4 in Installatietechniek of Werktuigbouwkunde;
 • Ruime ervaring in een soortgelijke functie in de installatiebranche;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je bent klantvriendelijk, werkt netjes en kunt goed werken in een team;
 • Je woont in de omgeving van Budel, Weert , Eindhoven, Valkenswaard en Helmond.
 • Bedrijfsprofiel

  Wij zijn een totaalinstallateur met ruime ervaring.Wij zijn een zelfstandig opererend werktuigbouwkundig installatiebedrijf.

  Een familiebedrijf met veel betrokkenheid op onze medewerkers. Bij ons heb je de ruimte om je verder door te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier