Junior Systems Engineer
Teqoia
Papendrecht, Nederland
18 uur geleden

Als Junior Systems Engineer ben je verantwoordelijk voor de inrichting en borging van Systems Engineering in verschillende fasen van een project.

In de eerste periode word je gekoppeld aan een senior collega die jou de kneepjes van het vak zal leren. Je gaat je binnen grote civiele-

en utiliteitsprojecten richten op het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van de processen. De vragen van de opdrachtgever zijn zeer uiteenlopend, maar samen met jouw collega’s breng je de projecten tot een goed einde.

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

 • Wat heeft Teqoia te bieden?Een auto van de zaak (goede parkeergelegenheid bij het kantoor);Mogelijkheid tot vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, salarisindicatie Bruto per maand € 2300,- / € 2800,- afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;Studiebudget en / of opleidingsbudget;Vaste onkostenregeling en / of reiskostenvergoeding;
 • Veel vrije tijd / vakantiedagen;Begeleiding en carrière advies;Goede doorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden.

  Je komt te werken binnen een vooruitstrevende organisatie waar men veel waarde hecht aan de sfeer binnen het team. Samen met je collega’s evalueer je projecten, met het doel dat je kunt leren van elkaars bevindingen.

  Naast de behoefte om de dienst te verbeteren voor de opdrachtgevers is er ook de nodige kans om jezelf intern te ontwikkelen.

  Afhankelijk van jouw behoefte kun je specialist worden in een vakgebied dat jou het meest aanspreekt. Op termijn krijg je steeds meer verantwoordelijkheid binnen projecten tot het punt waarop je volledig eigen projecten gaat draaien.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier