Installatiebeheerder
VolkerWessels
Amersfoort, Netherlands
10 uur geleden

Installatiebeheerder

geplaatst op 25 februari 2019Als Installatiebeheerder bij Pipeline Control ben jij het spin in het web om de veiligheid en betrouwbaarheid van (ondergrondse) buisleidingen en elektriciteitskabels van onze relaties te bewaken.

BedrijfVWS Pipeline Control b.v.LocatiePapendrechtNiveau HBOActiviteitEnergienetwerken

De functie

Op basis van inspecties, keuringen en modificaties rapporteer jij de leidingeigenaar in welke condities zijn assets verkeren.

Regelmatig heb je contact met toeleveranciers, keurende instanties en / of overheden om de juiste acties te initiëren en coördineren.

De benodigde informatie krijg je aangeleverd vanuit Omgevingsmanagement en Technisch Beheer. Deze informatie combineer je met een gezonde hoeveelheid algemene technische kennis, uitgebreid met specifieke kennis van de branche zoals buisleidingsystemen en kennis van de werkwijze van Netbeheerders.

Naast deze taken vind je het uitdagend om je relatie van (ongevraagd) advies te voorzien en op deze wijze aanvullende werkzaamheden te verwerven.

Je opereert grotendeels zelfstandig, maar nooit alleen. Je bent secuur, onafhankelijk, hebt een hoog normbesef en vindt het leuk én vanzelfsprekend om mondeling en schriftelijk te rapporteren.

Daarnaast behoud je overzicht, in alle situaties. Calamiteiten bestrijding in geval van, behoort namelijk bij de taken en verantwoordelijkheden.

Je bent voornamelijk werkzaam binnen Noord en Zuid- Nederland, je standplaats is Papendrecht. Ongeveer 60% van je tijd ben je vanuit kantoor werkzaam en het overige deel ben je inspecties aan het uitvoeren, werkzaamheden aan het coördineren of bij onze klanten

Wat breng je mee?

 • HBO werk en denkniveau (relevante technische richting)
 • Toe aan een tweede of derde stap in je carrière. Je zou nu bijvoorbeeld werkzaam kunnen zijn als inspecteur, medewerker ingenieursbureau of vanuit een uitvoerende rol.
 • Uitmuntende rapportage vaardigheden, mondeling en schriftelijk
 • Klantgericht, met behoud van onafhankelijkheid
 • Wie ben jij?

  Jij bent een frisse wind. Je houdt van aanpakken. Zaken, die in jouw ogen beter kunnen, analyseer je, kwantificeer je en breng je vervolgens als verbetering in.

  Extern, én intern. Waarborgen van leidingen is uiterst serieus werk, maar klanten en collega’s vinden het plezierig om met je te werken.

  Op basis van je kunde, op basis van je betrouwbaarheid en op basis van wie jij bent.

  Ons bedrijf

  Pipeline Control is een middelgrote organisatie, die zich heeft toegelegd op het beheren en onderhouden van (ondergrondse) buisleidingen.

  Met een enthousiast, divers team, geven wij invulling aan de taken, die van een leidingbeheerder verwacht mag worden. Pipeline Control onderscheidt zich in de markt door de nadrukkelijke combinatie van beheer en realisatie.

  Deel deze vacature :

  Solliciteren is makkelijk

  1. vind je droombaan2. solliciteer direct online3. ontmoet onze collega’s4. laat zien wie je bent5. seal the deal6. maak morgen mogelijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier