Expert Personenschade
DEKRA
Veenendaal, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen

De ene dag ben je vanuit huis of kantoor bezig met het behandelen van je zaken, rapporteren en het voorbereiden van je zaken.

De andere dag ben je op pad en voer je gesprekken met verzekerde, getuigen, slachtoffers en / of belangenbehartigers.

Als Expert Personenschade werk je volledig zelfstandig. Je werkt nauw samen met een assistent, die jou veel administratief werk uit handen neemt.

Het werk kan variëren van een onderzoek naar de toedracht van een ongeval. Bijvoorbeeld waarbij iemand bij een feest van een balkon is gevallen en letsel oploopt tot het regelen van een schade van een zelfstandig ondernemer die betrokken is geweest bij een verkeersongeval en daardoor grote problemen heeft om zijn bedrijf draaiende te houden.

Omdat jij je kunt inleven in een ander, communicatief en oplossingsgericht bent en beschikt over een dosis lef, zorg jij dat de schaderegeling soepel verloopt.

Jij doet dit snel, efficiënt en goed, waarbij je de belangen van betrokkene en opdrachtgever niet uit het oog verliest. Je houdt je bezig met middelzwaar en zwaar letsel waarbij het accent ligt op de regeling van letsel- en overlijdensschades als gevolg van verkeers- en bedrijfsongevallen.

Jij brengt mee

 • Minimaal een afgeronde relevante (juridische) opleiding op HBO niveau;
 • Aantoonbare werkervaring in een functie binnen de personenschaderegeling;
 • Bij voorkeur heb je een inschrijving als NIVRE-re. Heb je dit niet, geen probleem, dan kun je deze via ons volgen;
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over een groot inlevingsvermogen;
 • Je bent oplossingsgericht en bent niet bang om beslissingen te nemen;
 • Je houdt je opgedane kennis niet voor jezelf, maar deelt deze met je collega’s. Van elkaar kunnen we leren!
 • Wij bieden

  Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, leaseauto, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen.

  Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

  Maar het allerbelangrijkste : de mogelijkheid om van je passie je baan te maken binnen een dynamische, internationale en hard groeiende organisatie met leuke collega’s.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier