Stage: Front-end Developer
Stimmt digital bv
Twente, NL
4 dagen geleden

Stage : Front-end Developer

Stimmt biedt een Front-end Developer stage plek aan

Lees hieronder de hele vacature

Functie omschrijving

Als front-end developer bij Stimmt hou je je dagelijks bezig met het omzetten van toffe designs naar een werkende website of webshop.

Je werkt nauw samen met verschillende collega's die je code zullen checken en met je zullen meedenken tijdens de technische realisatie van een project.

Je haalt als front-end developer veel voldoening uit het technisch werkend maken van de ideeën van onze designers of van onze klanten.

Je kijkt met een kritisch oog naar de designs en probeert deze zo nauwkeurig mogelijk te realiseren. Je zorgt ervoor dat de techniek vlekkeloos werkt en voegt animaties toe om het geheel nog toffer te maken.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Digitale ontwikkelingen gaan snel. Maar Stimmt gaat minstens zo snel. Want digital is wat wij doen. Een dedicated team van denkers en doeners, professionals die kloppende oplossingen ontwikkelen voor de toekomst van jouw merk.

Dat is onze specialiteit. Op basis van inzichten uit strategie, user experience en design gebruiken we toonaangevende technologie om positieve impact te maken voor jou en je gebruikers.

Dat doen wij volgens een strakke structuur. Onze voorwaarde voor het beste digitale maatwerk. We zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.

We ontwerpen en ontwikkelen in-house of met een selectie van partners, in een gestroomlijnd proces. Heldere communicatie, een duidelijke rolverdeling en een strakke planning.

Wij volgen ons ontwikkelproces van a tot z, zodat we aan het eind opleveren wat we aan het begin hebben bedacht. En ook daarna blijven we sturen, meten en doorontwikkelen.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid, de hoofdrol is voor jou.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier