Traineeship HBO-V
Maandag
Maastricht, Nederland
1 dag geleden

Over de functie

Je HBO-V diploma is in zicht, je mogelijkheden zijn eindeloos. Kies voor jouw eigen ontwikkeling en combineer dit met zekerheid, kies voor Startklaar Zorg.

Ben jij bezig met afstuderen, onlangs afgestudeerd of starter op de arbeidsmarkt? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou.

Wij helpen jou namelijk graag bij de start van jouw zorgcarrière. Vandaar dat wij een traineeship voor hbo verpleegkundigen op hebben gezet, genaamd "Startklaar Zorg".

Ik hoor je denken, wat houdt dit precies in? Nou, het zit zit zo. Nadat we uitgebreid met elkaar in gesprek zijn gegaan en we er samen achter zijn gekomen dat dit bij jou past, gaan van start met het opstellen van een persoonlijk leerplan.

Dit in samenwerking met onze gespecialiseerde trainers op de Maandag® Academy. In een gesprek wordt er ingezoomd op jouw persoonlijke leerdoelen.

Deze leerdoelen worden gelinkt aan vakinhoudelijke trainingen, thuisstudie modules en vrije keuze ruimte bestaand uit diverse trainingen.

Naast dit alles vinden er iedere zes weken intervisie bijeenkomsten plaats waar je in gesprek gaat met vakgenoten en bijvoorbeeld situaties die jullie tegen zijn gekomen bespreken.

Dit alles met professionele begeleiding. De uren die je hier bent en de reiskosten die je maakt, worden uiteraard vergoedt.

Naast dit alles, krijg je ook de ruimte om zorgcongressen te bezoeken en kun je in samenwerking met Kwaliteitsregister V&V een aantal geaccrediteerde trainingen volgen zoals : praktijkdag voorbehouden en risicovolle handelingen, BHV cursus en een basiscursus palliatieve zorg.

De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn, zoals je vast al merkt, eindeloos bij Maandag®! In september begint het traject, daarvoor kun je uiteraard al beginnen aan een project via ons.

Dit traineeship voer je namelijk uit naast de uitvoering van een project als Hbo Verpleegkundige via Maandag®. Over de inhoud van het project, gaan wij met elkaar in gesprek.

Samen vinden wij een passende opdrachtgever en doelgroep en maken we afspraken over wat je hier gaat doen. De opdrachtgever waar je dit project uitvoert, stellen wij op de hoogte van jouw traineeship zodat hier rekening mee gehouden wordt in de planning.

Ook leggen wij hen uiteraard uit waarom dit traineeship zo waardevol is. Voor jou, voor hen én voor Maandag®. Wanneer je begint met het Startklaar traject, sluit je een studieovereenkomst af van een jaar.

Maar uiteraard streven wij naar een langdurige samenwerking en ben je van harte welkom om voor langere tijd bij Maandag® te werken. Graag zelfs.

Dit was een korte samenvatting van de inhoud, maar natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen. Dit doe ik uiteraard graag.

Twijfel dan ook niet om contact op te nemen met mij via 06-82254657 en meral.westbroek maandag.nl. Tot snel?

Functie eisen

 • je hebt je hbo verpleegkunde diploma op zak of staat op het punt om deze te behalen;
 • je hebt maximaal 1,5 jaar ervaring als gediplomeerd hbo verpleegkundige;
 • gemotiveerd om jouw theoriekennis én praktijkervaring uit te breiden.
 • Over het bedrijf

  Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag en mensen die de maandag zien als een frisse start van de week.

  Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in de publieke sector.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier