IT Servicedesk Medewerker
Brunel
Apeldoorn, Gelderland, NL
5 dagen geleden

Als Servicedesk medewerker weet jij wel hoe belangrijk jouw werk is. Zonder goed werkende IT-faciliteiten draaien bedrijven op halve kracht.

Je zoekt alleen nog een kans om jezelf te bewijzen, een netwerk op te bouwen. Dat kan, bij onze opdrachtgevers. Stuur ons even je motivatiebrief en je gegevens!Jouw rol als Servicedesk medewerkerJij bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van allerhande IT-problemen.

Je vraagt goed door, om zo tot de kern van een issue te komen. Daarnaast denk je mee over verbetering van de werkwijzen.

Sommige vragen komen namelijk herhaaldelijk terug. Samen met je collega's maak je zelfs een kennisbank voor veel voorkomende problemen.

Lekker efficiënt!Over jouJe motivatie is belangrijker dan ervaring. Naast je mbo 4-diploma zijn daarom deze eigenschappen belangrijk.

Je bent : HulpvaardigGeduldigPunctueelEen doorzetterWat wij biedenWe helpen je om de IT-banen voor het uitkiezen te krijgen.

Hoe? Je?Krijgt een goed salaris met kans op bonusBehaalt relevante certificaten op kosten van BrunelProfiteert van een gigantisch IT-netwerkWoont regelmatig IT-events en kennissessies bijKrijgt korting op verzekeringen en je pensioenpremieJe salaris is ?

1702.- tot ?2075.- per maand, op basis van 40 uur per week.Over onsWij gaan elke dag weer voor de beste match tussen experts en de interessantste bedrijven.

Waarom? Wij geloven dat ze elkaar beter maken. Want hoeveel potentie je ook hebt, je ontwikkelt jezelf pas écht als je daarvoor de ruimte krijgt.

En de ambitie van bedrijven blijft bij ambitie als ze niet werken met de beste mensen in hun vakgebied. Al helemaal in de wereld van de IT.

Wil jij aan de slag op de servicedesk?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier