Werkplaats assistentBekijk deze baan
FlevoDirect uitzendbureau
Zeewolde, Flevoland, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Als een geoliede machine zijn jij en je collega’s op elkaar ingespeeld. Jij houdt namelijk precies in de gaten waar jou collega’s later vandaag mee aan de slag gaan, zodat de werkplek en benodigde producten klaar zijn voor gebruik.

Als werkplaats assistent houdt jij je bezig met het snijden en voorbewerker van de materialen. Dit wordt uiteindelijk door jouw ervaren collega’s verwerkt tot eindproduct met daarvoor speciaal ontwikkelde machines.

Ook kan het wel eens voorkomen dat er net niet voldoende materialen op voorraad zijn, dan spring jij in de bedrijfsbus om een ritje te maken! Je levert producten af en haalt andere materialen op.

Regelmatig komt het voor dat er internationale klanten in de werkplaats te vinden zijn, om de producten en machines van dit bedrijf te testen voordat het wordt ingezet op grootschalige projecten.

De werkdagen en -tijden voor de functie van werkplaats assistent zijn van maandag t / m vrijdag van 08 : 00 tot 17 : 00 uur.

Functie-eisen

Met de volgende kwaliteiten kom jij in aanmerking voor de baan als werkplaats assistent :

 • Je bent een doener en staat stevig in je schoenen! Je neemt initiatief en bent iemand die zichzelf goed aan het werk kan houden en niet afwacht;
 • Je hebt affiniteit met techniek. Dit kan vanuit je opleiding of van huis uit hobbymatig zijn;
 • Je kan goed uit de voeten met de Engelse taal, je komt immers te werken in een internationale organisatie;
 • Je bent in het bezig van rijbewijs B, het komt namelijk wel eens voor dat je met de bedrijfsauto op pad gaat voor het bezorgen / afhalen van materialen;
 • Je bent woonachtig in Zeewolde of in de directe omgeving.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Spreekt bovenstaande je aan en ga jij bij deze organisatie gericht op techniek, aan het werk als werkplaats assistent? Dan mag je het volgende verwachten :

 • Het salaris bedraagt € 1.900 - € 2.300 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je leeftijd en de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Binnen een straal van 60 kilometer wordt er een reiskostenvergoeding van € 0,19 cent netto en € 0,09 cent bruto per kilometer;
 • Er wordt binnen de organisatie veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen. Wil jij doorgroeien in je functie?
 • Dan zijn deze mogelijkheden er op langere termijn!;
 • Een baan voor de langere termijn met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze technische organisatie is een grote wereldspeler die haar positie in de industriële wereld onmisbaar heeft gemaakt.

  Het is een snelgroeiende organisatie, waar alles en iedereen met elkaar in verbinding staat. In de ruim opgezette magazijn en werkplaats komt elke medewerker en bezoeker goed tot zijn recht.

  Om je werkzaamheden als werkplaats assistent goed uit te voeren, beschik je over alle benodigde en nieuwste materialen om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier