Industrieel Reiniger
Adequaat Personeel
Rotterdam e.o., NL
15 uur geleden

Industrieel reiniger, een prima baan voor de juiste vent. Een baan waarin je kan laten zien wat je waard bent. Ben je uit het juiste hout gesneden dan wordt er ook in je geïnvesteerd.

Dan krijg je de tijd het vak, want dat is het, goed op te pakken en kun je ook verdere vakopleidingen volgen. Te denken valt aan hogedruk spuiten, adembescherming, mangatwacht en dergelijke.

Maar eerst laat je zien dat je gemotiveerd bent, dat je dagelijks op tijd op je werk bent en dat je dit vol kan houden. Dan ben je ook daadwerkelijk verantwoordelijk voor je eigen succes en dus toekomst en zoals wij het zeggen : een adequate kandidaat!

Vaardigheden

 • Woonachtig in regio Spijkenisse (groot Rotterdam)
 • In bezit van VCA certificaat
 • Hoge druk certificaat (SIR) is een pre
 • Adembescherming AB / 1 (SIR) is een pre
 • Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is een zeer professionele en groeiende organisatie die landelijk opereert maar in het bijzonder in de regio Rijnmond (Rotterdam -

  Maasvlakte). Zij heeft een aantal multinationals als klant en is gespecialiseerd in het reinigen van opslagtanks en fabrieksinstallaties.

  De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als; no nonsense, hard werken, betrouwbaarheid, met een sociale inslag. Daarnaast is afspraak ook afspraak, van beiden kanten.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier