Uitvoerder beton- en waterbouw Amsterdam
bouwhuysch
Amsterdam, Noord-Holland
6 dagen geleden
source : Gwwjobs.nl

Functie inhoud : Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan medewerkers van de toegewezen project(en). Primaire taak is om op basis van bestek en tekeningen binnen de werkbegroting en tijdschema de projecten te coördineren.

Daarbij ben je verantwoordelijk voor inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie inzake materiaal, materieel en tijd.

Je neemt deel aan diverse overlegvormen en treedt op als vraagbaak een aanspreekpunt ten aanzien van de projecten. Binnen het bedrijf bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar projectleider of hoofduitvoerder.

Functie eisen : - HTS Civiele techniek of MTS met aantoonbare werkervaring; - Ambitieus; - Flexibel ingesteld; - Daadkrachtig.

 • Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris; - Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk; - Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Goede pensioenregeling; - Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering; - Bevlogen team; - Prettige werksfeer;
 • Betaald vaderschapsverlof Over het bedrijf : Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer en specialist in civieltechnische betonbouw.
 • De kernactiviteiten zijn gericht op het ontwerp, (ver)bouw en renovatie van bruggen en viaducten, tunnels en onderdoorgangen, sluizen, stuwen en kademuren, (ondergrondse) parkeergarages en afvalwaterzuiveringsinstallaties.

  De organisatie kent drie aanvullende specialisaties : restauratiewerken, ondergronds parkeren, span- en verplaatsingstechnieken en bekistingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier