Medewerker Technische Dienst | Distributeur | 2.300 - 3.400
WR.nl Werving en Selectie
Waalwijk, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Organisatie : Wij zijn één van de grootste foodretailers ter wereld en altijd in de buurt. In Nederland hebben we vele winkels.

Samen doen we er alles aan om het klanten gemakkelijk te maken. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen.

Met onze eigen academie bieden we, in samenwerking met verschillende partijen, een breed scala aan opleidingen. Daarnaast werken we in een state-of-the-art geautomatiseerd DC.

Functie : Medewerkter Technische Dienst Distributeur - Medewerkter Technische Dienst Voor de vacature als Medewerkter Technische DienstWaalwijk Distributeurga je het volgende doen : In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende storing- reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in het distributiecentrum en op het hoofdkantoor.

Je krijgt onder andere te maken met verschillende aandrijftechnieken, besturingstechniek en gebouwbeheerssystemen. Het systeem waaraan je komt te werken bestaat uit diverse pallettransportbanen, een hoogbouwmagazijn, diverse ompak- en pickstations en een volautomatisch bakken transport- en opslag systeem.

Je eerste prioriteit ligt bij het geautomatiseerde magazijn, het geavanceerde sorteersysteem van Swisslog. Je verzorgt het preventief en periodiek onderhoud aan dit systeem, voert reparaties uit en lost storingen op.

Daarnaast verzorg je het preventief en periodiek onderhoud aan machines en installaties, voer je gebouw controles uit en verricht je de benodigde keurings- en herstelwerkzaamheden.

Je krijgt onder andere te maken met verschillende aandrijftechnieken, besturingstechniek en gebouwbeheerssystemen. Je treedt adequaat op en lost problemen snel en vakkundig op, zelfstandigheid is hierbij van groot belang.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Medewerkter Technische Dienst, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

voor meer vacatures : Medewerkter Technische Dienst "Technische Dienst, Technicus, Technician". Functie eisen : Voor deze fulltime functie zoeken wij een enthousiaste en slagvaardige kandidaat met MBO werk- en denkniveau en affiniteit met techniek.

Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Ons logistieke proces gaat 24 / 7 door, we zoeken dan ook een collega die flexibel is en geen bezwaar heeft tegen ploegendienst.

Daarnaast ben je zelfstandig, kan je goed plannen en organiseren, ben je accuraat en beschik je over een probleem oplossend vermogen.

Je woont in de omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Tilburg, Oosterhout en Breda. Aanbod : We zoeken iemand voor de lange termijn.

We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro tot Euro per maand, een 40-urige werkweek.

Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.

Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering. Inlichtingen : Vacatures die online staan van WR zijn actueel.

Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie : Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.

WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. In de buurt van : Mierlo, Sint-oedenrode, Rijen, Oosterhout, Tilburg, Haren, Eindhoven, Vught, Deurne, Gilze, Heeze, Rijsbergen, Capelle, Boxtel, Best, NB, Ravenstein, Alphen, Ransdaal, Bergen op zoom, Rosmalen, Helmond, Cuijk, Oss, Boxmeer, Geldrop, Den bosch, Aalst, Oudenbosch, Breda, Etten-leur, Schijndel, Oisterwijk, Roosendaal, Zevenbergen, Nb, Noord-Brabant.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier