Begeleider ouderen
's Heeren Loo
Druten, NL
3 dagen geleden

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een woning in een mooie woonwijk in Druten, Boldershof. Er wonen 6 oudere cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving.

Het team op deze woning is een team dat er voor gaat! De collega’s houden elkaar scherp en werken graag samen.

Wie ga je helpen?

Mensen met een matige tot ernstige verstandelijke (meervoudige) beperking (EMB) kunnen niet altijd zeggen wat ze willen zeggen en uitleggen hoe ze zich voelen, of bij jou aangeven dat ze pijn hebben bijvoorbeeld.

Jij begrijpt dit en je past jouw manier van begeleiden hierop aan. Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie.

En jij weet ook dat de cliënt kwetsbaar is door zijn beperking. Het uitgangspunt in jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliënt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt.

Dit geeft jou veel voldoening.

Hoe ga je helpen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, zorg en ondersteuning aan ouder wordende cliënten met gedragsproblematiek.

De zorgvragen zijn verschillend en de doelen zijn gericht op een prettige dag en zinvolle dagbesteding; een goede dagstructuur in deze diverse groep (cliënten met een matige of ernstige verstandelijke beperking en hun levenservaring) is van belang.

Samen met het team zet je deze structuur op. Als integraal begeleider kun je ook werkzaam zijn op de dagbesteding. Hier bied je diverse activiteiten aan op het belevingsniveau van de cliënt, zoals bijvoorbeeld ervaren en beleven door middel van beeld en geluid.

Begeleid jij met humor of met eindeloos geduld? Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien met complimentjes.

Je geeft zorg op maat, omdat jij aan de cliënt ziet wat hij of zij vandaag wel of niet aan kan. Je groeit mee met de cliënt en hebt oog voor het ouder worden van de cliënt, de zorgvraag (fysiek en geestelijk) verandert continu.

Signalen pak je als geen ander op. Je staat ervoor open om klein te kijken, wat is de vraag achter het gedrag wat je ziet?

Je ziet mogelijkheden en kansen, ieder stapje is er een.

We werken volgens de methodiek Triple C. Met deze methode leggen we de focus niet op het moeilijke gedrag. We kijken juist naar hoe iemand met moeilijk verstaanbaar gedrag zoveel mogelijk zijn normale leven kan oppakken.

Met de dagelijkse routines die daarbij horen. Een coach en gedragswetenschapper zijn nauw betrokken. De diversiteit van deze groep cliënten vraagt dat je een zelfverzekerde, humorvolle en rustige persoonlijkheid bent.

Dit bieden wij

 • Wij bieden jou een vast contract.
 • Een brutosalaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 1765,- en maximaal € 2766,- (FWG 30-35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde zorggerelateerde opleiding op minimaal niveau 3.
 • Je hebt een goede dosis humor en kunt goed relativeren.
 • Je bent een duidelijk en tevens sensitief persoon.
 • Je bent een absolute teamplayer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier