Linux Engineer
DPA Professionals
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat je gaat doen : Als Linux Engineer weet jij als geen ander dat de mogelijkheden eindeloos zijn binnen de IT-infrastructuren.

Het is hard werken om een Linux-omgeving compleet vlekkeloos en draaiende te houden. Maar jij stroopt voor deze uitdaging graag je mouwen op! Jij bent namelijk helemaal in je element als jij complexe data mag ordenen en structureren.

Red Hat en Zabbix zijn voor jou dan ook geen onbekenden, jij weet hoe je deze IT-tools moet implementeren en beheren. Ook ben jij mede verantwoordelijk voor het (tactisch) beheren van het Red Had Linux-serverpark.

Naast het beheren en implementeren verzorg jij ook de installaties van hard- en software en beveilig jij de systemen en infrastructuur.

Wat we vragen : Ben jij diegene die voldoening haalt uit het delen van je kennis met collega’s / team en stel jij complexe projecten niet uit?

Dan ben je bij DPA aan het goede adres! Wij bieden jou namelijk de meest uitdagende opdrachten in grote complexe omgevingen.

Op deze manier blijf jij je ontwikkelen én neemt je ervaring toe als Linux Engineer. Heb jij een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding, jouw RHCSA en / of RHCE certificaten gehaald, minimaal 3 jaar ervaring als Linux Engineer en ervaring met o.

a. RedHat, Debian en nog veel meer? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!Verder vragen wij : Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding (richting informatica is een pré) of aantoonbare relevante werkervaringHeb je RHCSA en / of RHCE of staat op het punt om deze certificering(en) te behalenMinimaal 3 jaar relevante Linux ervaring (in grote en complexe organisaties is een pré)Heb jij relevante Linux distributies, zoals RedHat en DebianPuppet, Apache, MySQL, PHP, Nagios, Tomcat / JBossClustering, Virtualisatie, Loadbalancing en SecurityKan jij werken met DevOps, maar ook procesmatig werken conform ITILHeb jij basiskennis van aangrenzende vakgebieden zoals Storage, Networking en SecurityKennis van Cloud omgevingen en Openstack is een préJij kan prima uit de voeten met de Engelse taal, zowel geschrift als in communicerenOnly fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration! Wat we bieden : We zeiden het al : wij verliezen nooit de persoonlijke belangen van onze medewerkers uit het oog.

Dit doen we door veel te investeren in jou. Jouw certificaten, je soft skills, jouw ontwikkeling, wij regelen dit voor je! Verder bieden wij het volgende : Een aangenaam goed salarisBij ons start je met een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverbandDe mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto met een tankpasReis jij liever met het OV?

Dan krijg je een NS-Business Card tot jouw beschikkingRecht op 25 vakantiedagenPensioenregelingMeerdere bonusmogelijkheden bóvenop je salarisKorting op jouw zorgverzekeringSamen zorgen wij ervoor dat je doorgroeit : certificaten worden door ons vergoedLeuke borrels, feesten en activiteitenBeleving en plezier op de werkvloer : dat is waar wij voor gaan, elke dag!Word jij een van onze nieuwe Linux Engineers, wil je meer informatie of heb je vragen over de desbetreffende vacature?

Neem dan contact op met Belinda Gouman (tel : 06-53660040 of mail naar belinda.gouman dpa.nl). Je werkomgeving : DPA IT is gespecialiseerd in ICT Infrastructuur.

Bij ons draait het nog echt om mensen. We leveren snel en efficiënt IT-professionals, maar hierbij verliezen wij nooit de persoonlijke belangen van onze klanten én medewerkers uit het oog.

Dit maken wij mogelijk omdat we het belangrijk vinden om veel te investeren in de kennis en kunde van onze medewerkers. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal!Wij gaan voor de lange termijn relaties en zijn geïnteresseerd in de drijfveren van mensen.

Problemen gaan wij dan ook niet uit de weg en durven nee te zeggen als dat nodig is.Als organisatie vervullen we vooral de rol van facilitator voor zowel klant als medewerker, want we geloven dat als we in het belang van mensen opereren, het resultaat vanzelf volgt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier