CNC Operator/ Frezer
Metaalkanjers
Arnhem, NL
4 dagen geleden

Wat is je uitdaging als CNC Operator / Frezer?

In deze functie ga je werken met een 5-assige freesmachine. Je zorgt voor het ombouwen en inmeten van de CNC gestuurde freesmachines.

Tevens zorg je voor het bedienen van de volautomatische machine voor uitdraaien van producten, je controleert je geproduceerde producten en werkt ze waar nodig bij voor het verbeteren van het eindresultaat.

Wat wordt je geboden?

Een uitdagende operator functie, met scholingsmogelijkheden en bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling. De Metaal en Techniek cao is van toepassing.

Wat breng je mee als CNC Operator / Frezer?

 • Voor deze functie beschik je over MBO werk- en denkniveau verkregen door scholing en / of werkervaring;
 • Ze verwachten van een nieuwe collega dat deze beschikt over goede communicatieve vaardigheden, leergierig is en door middel van cursussen, trainingen en leren in de praktijk onmisbaar wordt voor de organisatie;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een goede werkmentaliteit verder heb je geen enkel probleem met 2 en 3 ploegendiensten;
 • Affiniteit met (metaal)techniek en CNC gestuurde freesmachines is een pre.
 • Waar ga je werken?

  Onze opdrachtgever produceert een eigen product voor de industrie. Ze produceren volgens tekeningen of ontwikkelen zelf een product / oplossing in opdracht.

  Neem voor meer informatie contact met ons op!

  CNC Operator / Frezer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier